Hideki Takahashi

Acteur

Hideki Takahashi is acteur.
Er zijn 10 films gevonden.

Bakuha Sanbyo Mae

1969 | Misdaad

Japan 1969. Misdaad van Tan Ida. Met o.a. Akira Kobayashi, Kazuo Kitamura, Hideki Takahashi en Asao Uchida.

Als WO II afgelopen is, ontstaan er verschillende intriges rondom gesmokkelde juwelen. Een Japanse thriller zonder bijzondere kenmerken, behalve de goede sfeer.

Ryuko Mujo

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Hideki Takahashi, Joe Shishido, Masako Izumi en Asao Koike.

Een jonge misdadiger komt uit de gevangenis en ontdekt dat in de bende waartoe hij behoorde veel veranderingen hebben plaats gehad. Zeer clichématige triller van toen.

Otoko no Monsho - Ruten no Okite

1966 | Misdaad

Japan 1966. Misdaad van Eisuke Takizawa. Met o.a. Hideki Takahashi, Yukiko Todoroki, Masako Izumi en Hiroshi Kondo.

Een man komt aan in een stad waar gangsters het voor het zeggen hebben. Een politiefilm die natuurlijk getrouw is aan de cultuur van het eigen land, maar de invloed van de amerikaanse klassiekers is merkbaar.

Kenka erejii

1966 | Drama, Familiefilm, Avonturenfilm

Japan 1966. Drama van Seijun Suzuki. Met o.a. Seijuro Onda, Kayo Matsuo, Isao Tamagawa, Takeshi Kato en Chikako Miyagi.

Een jongerendrama in het Japan van de jaren 1930-1940. Centraal staat Rinroku, een jongen die onder de invloed staat van een beruchte vechtersbaas en door diens toedoen in allerlei knokpartijen betrokken raakt. Hoewel thematisch interessant lijdt de film aan een gebrek aan dramatische structuur zodat de verschillende, op zich vaak erg geslaagde scènes nooit echt een geheel vormen. Scenario van Kaneto Shindo. Camerawerk van Kenji Hagiwara. Ook bekend als QUARREL ELEGY.

Chimatsuri Kenkajo

1966 | Avonturenfilm

Japan 1966. Avonturenfilm van Toshio Masuda. Met o.a. Hideki Takahashi, Takuya Fuji, Izumi Ashikawa en Masako Izumi.

Een jongeman, een adellijke zoon, zwerft doelloos van het ene land naar het andere. Hij heeft besloten om nooit meer een zwaard op te nemen aangezien hij vroeger een man heeft gedood. Als hij zich aansluit bij een groep handelsreizigers, beseft hij dat iemand hem achtervolgt om die moord te wreken. Een zeer routineuze avonturenfilm.

Otoko no Monsho

1964 | Misdaad

Japan 1964. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Hideki Takahashi, Masako Izumi, Kenjiro Ishiyama en Yukiko Todoroki.

In 1930, tijdens het grensconflict met Mantsjoerije, begint een jongeman tegen de raad van zijn vader, een beroepsgokker, aan een medische carri[KA2]ere. Een goede politiefilm, die de verschillende traditionele onderwerpen van de Japanse cultuur samenbrengt (generatieconflict, geweld, seks, tradities, de tatoeage-mystiek en de 'Katanas' etc.).

Fuun Futatsuryu

1964 | Misdaad

Japan 1964. Misdaad van Akinori Matsuo. Met o.a. Hideki Takahashi, Masako Izumi, Yukiko Todoroki en Hiroshi Kondo.

Een beroepsgokker die uit zelfverdediging een man heeft vermoord, beschermt zijn moeder voor een machtige bende. Een Japanse thriller die wat het verhaal betreft interessanter is dan gewoonlijk maar waar filmisch weinig vanuit gaat.

Aoi Sanmyaku

1964 | Komedie

Japan 1964. Komedie van Katsumi Nishikawa. Met o.a. Sayuri Yoshinaga, Mitsuo Hamada, Hideki Takahashi en Izumi Ashikawa.

De adolescente Shinko komt op een instituut dat naast een kasteel aan zee ligt. Haar vrolijke karakter brengt een ommekeer teweeg in de denkbeelden van leraren en medescholieren. Ondaks de forse knipoog naar westerse voorbeelden, is het een zeer onbenullige komedie.

Izu no Odoriko

1963 | Romantiek

Japan 1963. Romantiek van Katsumi Nishikawa. Met o.a. Hideki Takahashi, Sayuri Yoshinaga, Shiro Osaka en Chieko Naniwa.

De jonge student Kawasaki wordt verliefd op een meisje dat behoort tot een reizend dansgezelschap. In elk opzicht een oninteressante liefdesfilm.

Gekiryu ni Ikiru Otoko

1963 | Thriller, Sportfilm

Japan 1963. Thriller van Takashi Nomura. Met o.a. Hideki Takahashi, Hideaki Nitani, Sayuri Yoshinaga, Reiko Sasamori en Mari Shiraki.

Een bokser, die per ongeluk een man gedood heeft in een straatgevecht, wil Japan verlaten en zijn leven veranderen. Het zal hem niet gemakkelijk afgaan. Een interessante film, hoewel niet te vergelijken met Amerikaanse voorlopers en veel te onnozel.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hideki Takahashi op televisie komt.

Reageer