Claude Loir

Acteur

Claude Loir is acteur.
Er zijn 7 films gevonden.

Tonnerre de fesses

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Danièle Troger, Martine Grimaud, Claude Loir en Jean-Louis Vattier.

Een vage geschiedenis over een handelsvertegenwoordiger die in elke haven, pardon, in elke stad een liefje heeft, terwijl zijn vrouw hem laat volgen door twee aardige detectivetjes van een zeer particulier bureau. Een voorwendsel om de gebruikelijke lichamelijke oefeningen te laten zien. Sala maakt seksfilms van het allerlaagste allooi, hetgeen genoeg zegt. Ook bekend als SEX OFFICE No 1 en LE REPRESENTANT DE COMMERCE.

Partouzes du Diable

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Danièle Troger, Martine Grimaud, Claude Loir, Jean-Louis Vattier en Emmanuelle Rivière.

De dochter des huizes loopt weg omdat ze spijt heeft en jaloers is. Twee jeugdige vrouwelijke detectives achtervolgen haar. Aldus het gegeven van deze enigszins (hard)porno-achtige fotoroman. Er staat echter niemand achter de camera. Ook bekend als: LA PARTOUZE DU DIABLE en SEX OFFICE NO3: LA FUGUE.

Mains douces et lèvres chaudes

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Danièle Troger, Martine Grimaud, Claude Loir, Jean-Louis Vattier en Emmanuelle Rivière.

Een vrouw die haar minnaar niet meer kan uitstaan, geeft een bureau de opdracht haar ex-echtgenoot terug te vinden. Twee detectives in rok slagen daarin en het stel komt, na tal van heteroseksuele en lesbische uitspattingen, weer tot elkaar. In het wilde weg verfilmd en dus knoeiwerk. Een paar aardige ideeën maken nog geen film. Ook bekend als SEX OFFICE NO.2 et SEX OFFICE NO.2: LE DIVORCE.

Fais-moi tout

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Henri Sala. Met o.a. Danièle Troger, Martine Grimaud, Claude Loir, Jean-Louis Vattier en Karine Gambier.

Twee jonge vrouwelijke detectives van het bureau 'Sex-Service' gaan in een gat in de provincie een klacht over een drievoudige verkrachting onderzoeken, achtereenvolgens gepleegd door de apotheker, de garagehouder en de eigenaar van een eethuis. Ze ontdekken ten slotte dat deze drie personen onschuldig zijn en dat de verkrachtingen verzonnen zijn. Zuiver een voorwendsel om deze en andere zaken in beeld te kunnen brengen. Een rare en slordig gemaakte film. Ken Warren is een pseudoniem voor Henri Sala. Ook bekend als SEX OFFICE No 4 LE VIOL.

D'Hommes à homme

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Reinhard Brulle en Greco de Beau Paris. Met o.a. Claude Loir, Julien Cubano, Jean Moulart, Arsouille en Robert Sanchez.

Gevoelsverbindingen van twee jonge homoseksuelen met tussenkomst van een ander stel en van prostituées. Jaloezie en verzoenend eind. Twee regisseurs voor dit onderwerp: daar begint de flop!

Carnet rose d'un homo

1977 | Erotiek

Frankrijk 1977. Erotiek van Lois (Job) (Anthony) Koenigswerther (Blough) (Smalto). Met o.a. Henri Tournon, Jacky Serre, Benoît Archenoul en Claude Loir.

Staaltje van collectieve sodomie in Parijs plus de 'scholing' van een jonge provinciaal. Rijkelijk gecensureerd. Weerzinwekkend en van geen enkel belang.

Nelly pile ou face

1975 | Erotiek

Frankrijk 1975. Erotiek van Loïs Koenigswerther en Charlotte Rogers. Met o.a. Maureen Lambert, Claude Loir, Frank Vecquer, Jerry Brouer en Ollie Vetty.

Twee stelletjes en hun dienstmeisje voeren allerlei ingewikkelde standjes uit en wijden vervolgens een maagdelijk maar zeer begaafd meisje in de liefde in. Hiermee is alles gezegd. Misschien interessant voor diegenen die goed zijn in gymnastiek... Charlotte Rogers is het pseudoniem van Loïs Koenigswerther. Ook bekend als POUR UN FRUIT VERT VICES ET VERS ÇA.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Claude Loir op televisie komt.

Reageer