Lou Perry

Acteur

Lou Perry is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Last Night at the Alamo

1984 | Drama

Verenigde Staten 1984. Drama van Eagle Pennell. Met o.a. Sonny Davis, Lou Perry, Steve Matilla, Tina Hubbard en Doris Hargrave.

Een fascinerend portret van een hedendaagse cowboy (Davis), pantoffelheld en alcoholist, die alleen maar meelijwekkend lijkt. Toch komt hij in beweging als zijn bar, waar hij altijd uithangt, wordt gesloten. Hij gaat zijn `connecties` dan om hulp vragen. Van de onafhankelijke productiemaatschappij Alamo Films met een verrukkelijk en totaal ontheiligend scenario van producent Kim Henkel, die ook meeschreef aan het verhaal voor THE TEXAS CHAINSAW MASSACRE (1974) van Tobe Hooper. Het camerawerk is van Eric Aland Esward en Brian Huberman.

The Whole Shootin' Match

1978 | Western

Verenigde Staten 1978. Western van Eagle Pennell. Met o.a. Lou Perry, Doris Hargrave, Eric Henshaw, David Weber en Sonny Davis.

Een paar vrienden uit Texas, die al naar de veertig lopen, worden achtervolgd door pech. Ze proberen nog iets van hun leven te maken, maar blijven steeds met lege handen staan, hoewel ze de hoop blijven koesteren dat eens het geluk hen zal toelachen. Een leuk, melancholiek portret over twee heel menselijke wezens. Een onafhankelijke film voor slechts dertigduizend dollar gemaakt.

Un italiano in America

1967 | Komedie

Italiƫ 1967. Komedie van Alberto Sordi. Met o.a. Alberto Sordi, Vittorio De Sica, Lou Perry, Franco Valobra en Gray Frederickson.

Benzinepomphouder Giuseppe heeft zijn vader, die naar Amerika is ge[KA3]emigreerd om zijn geluk te zoeken, al dertig jaar niet meer gezien. Via een tv-uitzending en een telefoontje krijgen zij onverwacht weer contact. De vader (De Sica), die doet alsof hij een succesvol zakenman en een gelukkig mens is, gaat in werkelijkheid gebukt onder schulden. Het geld van de tv-show heeft hij nodig om zijn schuldeisers terug te betalen. Giuseppe en zijn vader komen daarna al gauw in de gevangenis terecht. Tenslotte pakt de zoon zijn oude beroep van pompstationhouder weer op. Sordi verkeert in goede vorm als scriptschrijver en regisseur en zijn spel als Giuseppe bevat de juiste toon, of het nu om humor of zieleleed gaat. De Sica's vertolking is vlekkeloos. Een aardige film om naar te kijken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lou Perry op televisie komt.

Reageer