David Max Steinberg

Regisseur, Cameraman

David Max Steinberg is regisseur en cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

Silent Victim

1993 | Drama

Verenigde Staten 1993. Drama van Menahem Golan. Met o.a. Michelle Greene, Ely Pouget, Kyle Secor, Alex Hyde-White en Ralph Wilcox.

Aannemer Jackson onderdrukt zijn vrouw Greene met fysiek en geestelijk geweld. Hun troosteloze huwelijk is kinderloos en als zij een affaire begint met apotheker Wilcox, raakt ze gedeprimeerd en doet ze een zelfmoordpoging. Ze bleek in verwachting en de vrucht gaat daardoor verloren. Haar harteloze echtgenoot doet aangifte wegens illegale abortus. Geen wonder dat dit misselijk makende drama twee jaar lang op de plank lag voordat het op het filmfestival van Santa Barbara in première ging. De eendimensinale personages en het zwakke scenario van Nelly Adnil en Jonathan Platnick naar een verhaal van Bob Spitz helpen ook al niet. De kijk op het abortusvraagstuk aangedikt door de situering in de conservatieve staat Georgia zal in Europa weinig genade vinden. Het camerawerk is van David Max Steinberg.

Severance

1988 | Misdaad, Drama

Verenigde Staten 1988. Misdaad van David Max Steinberg. Met o.a. Lou Liotta, Lisa Nicole Wolpe, Carl Pistilli, Martin Martinaro en Martin Haber.

Een berooide alcoholicus houdt zich de gangsters van New York van het lijf en probeert zich te verzoenen met zijn dochter, die van hem vervreemd is, voordat het noodlot toeslaat. Een serieus bedoeld drama, dat een beetje te lang duurt, en dan nog met een zwakke, hulpeloze hoofdpersoon. Maar het ergste is dat de film tegen het einde afglijdt naar het niveau van een actie-thriller.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer David Max Steinberg op televisie komt.

Reageer