Lex Marinos

Regisseur, Acteur

Lex Marinos is regisseur en acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Last Days of Chez Nous

1992 | Drama

Australië 1992. Drama van Gillian Armstrong. Met o.a. Lisa Harrow, Liri Paramore, Bruno Ganz, Kerry Fox en Miranda Otto.

Dit driehoeksdrama over twee zusters die met dezelfde man optrekken, zit handig in elkaar en wordt knap gespeeld. Het huwelijk van schrijfster Beth (Harrow) uit Sydney met Fransman JP (Ganz) zit na zeven jaar aardig in het slop. Hun dochter Annie (Otto) die zeventien is, trekt zich daar weinig van aan en hun onderhuurder Tim (Paramore) zit tussen de wal en het schip. Beth`s jongere zus Vicki (Fox) keert uit Itali[KA3]e terug en wordt het kind van de rekening als zij een relatie begint met JP op het moment dat Beth op reis gaat met haar vader (Hunter). Het scenario van Helen Garner is niet bepaald origineel maar haar vrouwelijke personages zijn haarfijn geobserveerd en worden kittig gespeeld. Subtiel camerawerk van Geoffrey Simpson en een blues-achtige muziekscore van Paul Grabowski. Harrow kreeg voor haar vertolking de onderscheiding als Beste Actrice bij de Australian Film Awards van 1992.

Peut-être l'amour

1988 | Romantiek

Frankrijk/Australië/Italië 1988. Romantiek van Lex Marinos. Met o.a. François Dunoyer, Ann Grigg, John Sheerin, Kendall Monaghan en Nathanial Hawkins.

Het aloude thema van het verleden dat terugkeert in het leven van een getrouwde vrouw met kinderen. Het is haar oude geliefde, twintig jaar later. Niets nieuws onder de zon in de mise en scène van deze smakeloze en stompzinnige fotoroman, die alle gebreken bevat, die aan internationale produkties kleven.

An Indecent Obsession

1985 | Drama

Australië 1985. Drama van Lex Marinos. Met o.a. Wendy Hughes, Gary Sweet en Richard Moir.

In een Australisch ziekenhuis voor soldaten met psychische stoornissen ontstaan problemen. Gebaseerd op de beroemde gelijknamige roman. Niet meer dan een aanvaardbare film, waarmee deze regisseur zijn debuut maakte.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Lex Marinos op televisie komt.

Reageer