Bruno Rigutto is acteur en componist.
Er zijn 3 films gevonden.

Un été glacé

1991 | Thriller, Mysterie, Misdaad

Frankrijk 1991. Thriller van Bernard Giraudeau. Met o.a. Michel Duchaussoy, Roger Dumas, Niels Dubost, Bernard Freyd en Madeleine Cheminat.

In een plaatsje aan de Atlantische Oceaan, waar bij eb de uitgestrekte wadden droogvallen, vol muien, kreken en stroompjes, sterven op de hoger gelegen delen oude dametjes bij de vleet; bij hun stoffelijk overschot wordt een bosje anemonen aangetroffen. Commissaris Dumas gelooft niet aan toeval, maar de plaatselijke anatoom-patholoog toont zich onbezorgd en niet al te ge[KA3]interesseerd. Dumas stelt een onderzoek in. Tweede (tv- )film van Giraudeau naar de psychologische detectiveroman van Philippe Concil, verschenen in de 'serie noire' over de eenzaamheid van ouderen, die daardoor menen dat hun tijd gekomen is. De regisseur schreef zijn eigen script.

Allez... on se téléphone

1974 | Komedie

Frankrijk 1974. Komedie van Philippe Viard. Met o.a. Marianne Comtell, Bernard le Cocq en Bruno Rigutto.

Natalie zal met Pierre gaan trouwen. Ze komt Basile tegen. Ze worden hopeloos verliefd maar hebben tegengestelde karakters. Natalie trouwt met Pierre. Dat is alles. Gefilmd met een minimum aan middelen: drie personages, een beetje Parijs en veel in de natuur van Eure-et-Loire en Finistère. Een onbekende film van een onbekende regisseur en met dito acteurs. Dat is toch wel jammer omdat ondanks enkele flaters deze intieme kroniek aantrekkelijk blijkt te zijn en doet denken aan de vagebondenhumor en de gevoeligheid van enkele films uit 'Nouvelle Vague'

Faustine et le bel été

1972 | Komedie, Romantiek, Familiefilm

Frankrijk 1972. Komedie van Nina Companéez. Met o.a. Muriel Catalá, Isabelle Adjani, Marianne Egerickx, Francis Huster en Jacques Spiesser.

De zestien-jarige Faustine (Catalá) brengt de vakantie bij haar grootouders door en wordt nieuwsgierig naar de bewoners van een naburige villa. Even dromerig als kordaat zoekt ze contact en maakt zo kennis met de liefde, eerst door observatie van de intriges van anderen, dan uit eigen ervaring, en ontdekt het verschil tussen werkelijkheid en verbeelding. Belangrijk en uiterst esthetisch regiedebuut van de scenarioschrijfster kreeg een ontwapenende frisheid door een reeks jonge acteurs, Spiesser als Florent, Adjani als Camille en Huppert, aan het begin van hun carrière, die alleen voor de veelbelovende titelrol Catalá teleurstellend zou worden. Het scenario is van regisseur Companéez. Het camerawerk is van Chislain Cloquet. Eastmancolor, Mono.