Ruth Collins

Acteur

Ruth Collins is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Wildest Dreams

1990 | Fantasy, Erotiek, Komedie

Verenigde Staten 1990. Fantasy van Chuck Vincent. Met o.a. James Davies, Heidi Paine, Ruth Collins, Jeanne Marie en Murray Pilch.

Een puber met liefdesverdriet geeft een djinn de opdracht om hem de perfekte minnares voor het leven te bezorgen. Algauw wordt hij achterna gezeten door een aantal behekste jongedames. Het thema monogamie is nieuw voor het genre, maar de smakeloze grappen en het slechte spel niet. Deborah Blaisdell is het pseudoniem van Tracey Adams. Opgenomen in 1987 met de titel BIKINI GENIE.

11 giorni - 11 notti (4)

1990 | Erotiek

Italië 1990. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Kristine Rose, Ruth Collins, Frederick Lewis, Maurice Dupré en Kristin Cuadrado.

Een multimiljonair laat zijn fortuin na volgens de seksuele capaciteiten van zijn erfgenamen. Sarah Asproon schreef het onvoorstelbaar debiele script waarin de muze van D'Amato, Rose, als een geile meid de uitvoering van het testament op zich neemt. Regisseur D'Amato heet in werkelijkheid Aristide Massaccesi.

Death Collector

1989 | Sciencefiction, Actiefilm, Western

Verenigde Staten 1989. Sciencefiction van Tom Gniazdowski. Met o.a. Daniel Chapman, Ruth Collins, Karen Rizzo, Loren Blackwell en John Scott.

Deze combinatie van SF, western, satire en actie is traag in elk van de uitgeprobeerde genres. In een door armoede getroffen toekomstige maatschappij, vecht een zingende cowboy tegen zijn oude vijand, een verzekeringsmagnaat, die sinds de economische crisis de machtigste man in de stad is. Een low-budget film, gemaakt in het Amerikaanse Connecticut.

Deadly Embrace

1989 | Thriller, Erotiek

Verenigde Staten 1989. Thriller van Ellen Cabot. Met o.a. Ken Abraham, Ty Randolph, Linnea Quigley, Jean-Michael Vincent en Jack Carter.

De verwaarloosde vrouw van een tycoon verleidt een jonge man tot een liefdesaffaire, die eindigt met moord. Een slonzig prul; het grootste deel van de film is gewijd aan erotische fantasiën met Bauer als de 'Vrouwelijke Geest van de Seks'.

Cemetery High

1989 | Horror, Komedie

Verenigde Staten 1989. Horror van Bechard. Met o.a. Debi Thibeault, Karen Nielsen, Lisa Schmidt, Simone en Ruth Collins.

Een bloederige horror-komedie over vier potige vigilante- dames die net van school zijn en zich met geweld keren tegen 'mannelijke onderdrukkers'. Zij krijgen hulp van de wulpse Collins, die de slachtoffers moet uitlokken. Ouderwets en saai. Reeds in 1987 geschoten, maar op de plank gebleven totdat de film direct op video uitkwam. Ook bekend als ASSAULT OF THE KILLER BIMBOS.

Sexpot

1988 | Komedie, Erotiek

Verenigde Staten 1988. Komedie van Chuck Vincent. Met o.a. Ruth Collins, Gregory Patrick, Joyce Lyons, Frank Stewart en Jane Hamilton.

Collins geeft een overdreven Monroe-imitatie als betoverende weduwe, die rijke oude mannen huwt om ze daarna om zeep te helpen. Alleen tegen een jonge gigolo is ze niet opgewassen. Deze met weinig geld gemaakte klucht is een herverfilming van het nauwelijks bekende soft-pornowerkje MRS. BARRINGTON uit 1974, eveneens van regisseur Vincent. De nadruk ligt hier minder op seks en meer op de tot in het groteske overdreven komiekdoenerij, waarbij de acteurs dikwijls direct in de camera praten.

Psychos in Love

1988 | Thriller, Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1988. Thriller van Carmine Capobianco. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibault, Cecilia Wilde, Frank Stewart en Ruth Collins.

Een parodie op de slasher-films in documentaire stijl, waarin het liefdesverhaal tussen twee massamoordenaars in beeld wordt gebracht. Een frustrerende film, omdat er briljante gags en vertolkingen gebruikt worden in een bloederig, stuurloos verhaal. Bovendien wordt elke gelegenheid aangegrepen om ontklede vrouwen te laten zien. Nadat de film op de thuisvideo in première was gegaan, werd een opnieuw gemonteerde versie van PSYCHOS IN LOVE in de bioscopen vertoond. Deze recensie heeft betrekking op de originele versie.

Galactic Gigolo

1988 | Sciencefiction, Komedie

Verenigde Staten 1988. Sciencefiction van Gorman Bechard. Met o.a. Carmine Capobianco, Debi Thibeault, Ruth Collins, Angela Nicholas en Frank Stewart.

Ergens in de ruimte is een planeet, die niet bewoond wordt door mensachtige aliens, maar door groente-achtige vegetaties. In deze amateuristische SF-komedie neemt een broccoli-plant een menselijke gedaante aan en tijdens zijn twee weken durende vakantie in Connecticut probeert hij zoveel mogelijk vrouwen te versieren. Pijnlijk onkomisch voorbeeld van regionale filmproductie.

Prime Evil

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Roberta Findlay. Met o.a. Christine Moore, Mavis Harris, Max Jacobs, Tim Gail en William Beckwith.

Deze goedkope horror, waarin weinig lijn zit, beschrijft een al heel lang bestaande sekte van duivelvereerders in het moderne New York City. Kan iemand Moore redden, die hun volgende menselijke offer is? Belangrijker: zullen de filmmakers ooit leren een scène netjes te monteren?

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Ruth Collins op televisie komt.

Reageer