Cesáreo Quezadas

Acteur

Cesáreo Quezadas is acteur.
Er zijn 5 films gevonden.

Caperucita y Pulgarcito contra los monstruos

1960 | Animatie, Familiefilm, Komedie, Fantasy

Mexico 1960. Animatie van Roberto Rodríguez. Met o.a. María Gracia, Cesáreo Quezadas, José Elías Moreno en Manuel 'Loco' Valdés.

Capurecita en Pulgaricito moeten het, geholpen door een aardige menseneter, opnemen tegen een heks en een reeks monsters. Een doorsnee komedie, magere produktie en dito scenario (men nam zijn toevlucht tot het vermengen van allerlei genres).

Santa Claus

1959 | Familiefilm, Fantasy

Mexico 1959. Familiefilm van René Cardona. Met o.a. José Elías Moreno, Cesáreo Quezadas, José Luis 'Trotsky' Aguirre en Armando Arriola.

Het bekende verhaal van de Kerstman en de moeilijke strijd die hij moet voeren tegen de krachten van het kwaad om zijn missie uit te voeren: geschenken aan de kinderen brengen. Een armetierige smartlap, gemaakt met gebrek aan middelen en kennis van regie.

Mi niño, mi caballo y yo

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van Miguel M. Delgado. Met o.a. Rosita Quintana, Miguel Aceves Mejía, Cesáreo Quezadas en Alfredo Varela.

Dankzij de inspanningen van een non krijgt een zoon bewondering voor zijn vader. Pover.

El Sordo

1958 | Komedie, Drama

Mexico 1958. Komedie van René Cardona. Met o.a. Antonio 'Clavillazo' Espino, Irma Dorantes, Cesáreo Quezadas en Oscar Pulido.

Een jongen, die beelden maakt voor de dorpskerk, wordt doof als gevolg van de klappen die hij krijgt als hij probeert te verhinderen dat zijn vriendin wordt geschaakt door een neger. Een onbeholpen pseudo-komedie waarin de komiek 'Clavillazo' zichzelf imiteert.

Angelitos del trapecio

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van Agustín P. Delgado. Met o.a. Marco Antonio Campos, Gaspar 'Capulina' Henaine, Cesáreo Quezadas en Maricruz Olivier.

Als gevolg van allerlei verwikkelingen moeten twee zwervers als clowns optreden in een circus. Zoals zovele komieken vóór hen, is thans aan Viruta en Capulina de beurt om zich in de ambiance van het circus te begeven. Het resultaat is om te huilen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Cesáreo Quezadas op televisie komt.

Reageer