Francesco Mulè

Acteur

Francesco Mulè is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

La supplente va in città

1979 |

Italië 1979. Vittorio De Sisti. Met o.a. Carmen Villani, Francesco Mulè, Vincenzo Crociti, Mauro Frittella en Francesco Cecilio.

Seks als wraak is het belangrijkste thema van deze erotische film, waar geen greintje pit in zit. Rubin (Villani) is een mooie blondine die naar Rome gaat. Ze gaat als dienstmeisje juist dáár werken, waar ze wederom de man ontmoet die haar eerder had verleid en daarna verlaten. Ze zorgt er al snel voor dat hij in de gevangenis terechtkomt, en neemt vervolgens - door gebruik te maken van haar seksuele aantrekkingskracht - het huis en de familiewinkel over. Tal van naakstscènes voor voyeurs met Carmen Villani, maar voor de kwaliteit van de film maakt het niets uit.

Meo Patacca

1972 | Komedie

Italië 1972. Komedie van Marcello Ciorciolini. Met o.a. Gigi Proietti, Marilù Tolo, Enzo Cerusico en Francesco Mulè.

Het Rome van 1865 is het decor voor deze leuke, goed gespeelde en knotsgekke film. Meo Patacca (Proiette) is een bullebak en een opgeblazen snoever, maar gemeen is hij niet. Hij staat bekend als de bonte hond en zijn roem bereikt het hoogtepunt als hij in de strijd om een vrouw zijn tegenstander behoorlijk in het stof doet bijten. Maar helaas, het gaat allemaal mis als hij wordt ingeschakeld om het garnizoen van Rome te hervormen.

Certo, certissimo, anzi... probabile

1969 | Komedie, Drama

Italië 1969. Komedie van Marcello Fondato. Met o.a. Claudia Cardinale, Catherine Spaak, Robert Hoffmann, Nino Castelnuovo en Alberto Lionello.

Slecht geregisseerde maar overigens interessante sentimentele komedie over een jonge vrouw (Cardinale), die zonder veel succes een interessante baan en de ware Jacob probeert te vinden. Ze woont samen met een meisje (Spaak) dat in een schoonheidssalon werkt. Elke keer als ze een man uitnodigt voor een romantisch afspraakje, loopt het op niets uit, maar haar vriendin probeert de mannen op haar eigen manier te verleiden. Deze situatie duurt voort, totdat elk de juiste man ontmoet. Cardinale en Spaak zijn goed in vorm en Law zet een overtuigende sukkel neer. Ook bekend als CRAZY DAYS.

Toto, Peppino e... la dolce vita

1961 | Komedie

Italië 1961. Komedie van Sergio Corbucci. Met o.a. Totò, Peppino De Filippo, Francesco Mulè, Taina Beryll en Gloria Paul.

Totò komt uit een provincie die aan Rome grenst, en gaat naar de hoofdstad, om gesteund door zijn lokale vrienden, politici ertoe te bewegen, een nieuwe geplande snelweg door hun provincie aan te leggen. Hij vertrekt naar Rome met veel geld maar niemand hoort ooit nog van hem. Het zoete leven van de eeuwige stad eist weer een nieuw slachtoffer. Goede vertolkingen van de komedianten in een overigens matige film.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Francesco Mulè op televisie komt.

Reageer