Carlos Velat is acteur.
Er zijn 11 films gevonden.

Redondela

1987 | Thriller

Spanje 1987. Thriller van Pedro Costa. Met o.a. Patrick Newell, Carlos Velat, Fernando Guillén, Carlos Larrañaga en Fernando Guillen.

In 1972 probeert een advocaat in de stad Vigo een geval van bedrijfscorruptie uit te zoeken. De weinige getuigen waarover hij beschikt sterven op verdachte wijze. Gebaseerd op enkele werkelijke gebeurtenissen. De film werd niet meer dan een soort historisch document, degelijk gemaakt, maar uitermate pamfletachtig. Het scenario is van Manolo Marinero. Het camerawerk is van Juan Amorós.

Cain

1987 | Familiefilm

Spanje 1987. Familiefilm van Manuel Iborra. Met o.a. Antonio Resines, José A. Romero, Verónica Forqué en Carlos Velat.

Over de voortdurende conflicten in een Andalusisch dorp tussen een jonge leraar en zijn wat opstandige en ongebonden leerlingen. Het lijkt meer op een slechte documentaire dan op een film, gemaakt door een onuitstaanbaar kind. Het heeft verder niets dat de moeite van het vermelden waard is.

El Pan debajo del brazo

1984 | Komedie

Spanje 1984. Komedie van Mariano Ozores. Met o.a. Antonio Ozores, María Casanova, Pepe Da Rosa, Fedra Lorente en Juanito Navarro.

De film vertelt het verhaal van drie paren die een kind krijgen. We zien een opeenvolging van anekdoten over de identiteit van de toekomstige ouders. Weer een van die talloze komedies van Mariano Ozores. Deze keer snijdt hij problemen aan als abortus, werkloosheid en de onveiligheid van de burger; dit alles op de simpelste manier. Niets bijzonders.

Los Nuevos curanderos

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Isabel Mula en Isabel Mulá. Met o.a. Carlos Velat, Alicia Orozco, María Isbert en Silvia Marso.

Een stel jongeren besluit op het platteland het beroep van kwakzalver te gaan uitoefenen. Een zeer vreemde dwaze film die geschreven is door de regisseuse Isabel Mula en de actrice Josele Román.

La Selva está loca, loca, loca

1983 | Komedie

Spanje 1983. Komedie van Jaime Puig González. Met o.a. Carlos Velat, Silvia Marsó, Julián Grange en Conrado Tortosa.

Een ongelukkige televisie-omroepster moet Tarzan vervangen. Een onuitstaanbare Catalaanse komedie.

Pares y nones

1982 | Komedie

Spanje 1982. Komedie van José Luis Cuerda. Met o.a. Antonio Resines, Virginia Mataix, Silvia Munt en Carlos Velat.

Twee echtparen van rond de dertig stuiten op een kleine existentiële liefdescrisis. Een slechte komedie in het voetspoor van OPERA PRIMA.

Entre paréntesis

1982 | Drama

Spanje 1982. Drama van Simón Fábregas. Met o.a. Eusebio Poncela, Victoria Abril, Carlos Velat, Carmen Elías en Lynn Enderson.

Het verhaal van twee bevriende echtparen. Een van de grootste mislukkingen in de Spaanse cinema.

Entre parentesis

1982 |

Spanje 1982. Simo Fabregas. Met o.a. Carlos Velat, Victoria Abril en Eusebio Poncela.

Het verhaal van twee bevriende echtparen. Een van de grootste mislukkingen in de Spaanse cinema.

En que lío me han metido!

1981 | Erotiek, Komedie

Spanje 1981. Erotiek van Enrique Guevara. Met o.a. Julián Navarro, Carlos Velat, Montserrat Miralles en Berta Cabré.

In één hetzelfde huis komen vogels van diverse pluimage samen die geobsedeerd zijn door seks. Een dom erotisch blijspel.

Un Permiso para ligar

1980 | Erotiek

Spanje 1980. Erotiek van Enrique Guevara. Met o.a. Carlos Velat, Lynn Enderson, José Antonio Ceinos en Elisenda Ribas.

Enkele jongens die in dienst zitten gebruiken hun verlof voor erotische avonturen. Een onuitstaanbare film.

Mi hija Hildegart

1977 | Drama

Spanje 1977. Drama van Fernando Fernán-Gómez. Met o.a. Amparo Soler Leal, Carmen Roldán, Manuel Galiana en Carlos Velat.

Een vrouw uit de middenklasse wil een heel bijzonder kind voortbrengen om het vrouwelijk geslacht te bevrijden van zijn onderdrukking. Een geloofwaardig geval en zeer opwindend, hoewel de regisseur Fernán-Gómez dit keer helaas niet zo geïnspireerd was als anders.