Nadine Garner

Acteur

Nadine Garner is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Twisted: The Crossing

1996 | Thriller

Australië 1996. Thriller van Kate Dennis. Met o.a. Nadine Garner, Justine Clarke, Lex Foxcroft, Joy Hruby en Louise Howitt.

Na haar eerste nacht met een nieuwe vriend is Mallory (Garner) erg opgewonden. Ze rijdt veel te snel naar huis en kan haar aandacht niet bij de weg houden. Het onvermijdelijke gebeurt: in een bocht maait ze een voetgangster neer. Ze heeft gedronken en is in paniek, dus zet ze haar voet op het gaspedaal en raast weg. Ze is erg gespannen en wanneer haar vriendin Pip (Clarke) haar over het ongeval vertelt is Mallory een zenuwinzinking nabij. Ze wil weg uit het stadje, zeker als de politie bij haar aan de deur geweest is. Knap staaltje van ingehouden spanning die elk ogenblik onvoorspelbaar kan exploderen. Garner zet haar personage met heel wat overtuiging neer. Het einde is even aangrijpend als onverwacht. Gabiann Marin schreef het scenario en James Bartle bediende de camera. Bryan Brown leidt de film in.

Miracle Down Under

1987 | Familiefilm

Australië/Verenigde Staten 1987. Familiefilm van George Miller. Met o.a. John Waters, Charles Tingwell, Dee Wallace, Andrew Ferguson en Bill Kerr.

VV.

The Still Point

1986 | Drama

Australië 1986. Drama van Barbara Boyd-Anderson. Met o.a. Nadine Garner, Lyn semmler, Robin Cuming, Alex Menglet en Steve Bastoni.

Een technisch matig afgewerkte film rond een 14-jarig doof meisje dat ook nog eens problemen heeft met haar gescheiden ouders. De film heeft weinig om het lijf. Regisseur en producente Rosa Colosima waren de scenaristen.

Mull

1985 | Drama

Australië 1985. Drama van Don McLennon. Met o.a. Nadine Garner en Bill Hunter.

Het aandoenlijke verhaal over een kinderrijk gezin, waarvan de moeder is komen te overlijden na een langdurig ziekbed. De oudste dochter moet van school en tracht haar moeder zo goed en zo kwaad als het kan te vervangen, terwijl ze tegen de realiteit van het leven van alledag moeten opboksen. Verdriet, onderlinge spanningen en ruzies voeren de boventoon, maar de liefde overwint ten slotte. Werd bekroond. Voor de zakdoeken-brigades. Ook bekend als MULLAWAY.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Nadine Garner op televisie komt.

Reageer