Mirta Pepe

Acteur

Mirta Pepe is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Stelle in fiamme : Un amore sovversivo

1989 | Drama

Italië 1989. Drama van Italo Moscati. Met o.a. Mirta Pepe, Alberto Di Stasio en Giancarlo Stellini.

Documentaire over de stormachtige relatie tussen James Dean en de mooie, jonge Italiaanse actrice Anna Maria Pierangeli. Dean wordt na EAST OF EDEN (Kazan, 1955) op slag beroemd en na REBEL WITHOUT A CAUSE (Nicholas Ray, eveneens 1955) werd hij vereerd als het symbool van de opstandige en rusteloze jeugd. Tijdens de opnamen van George Stevens' film GIANT In 1956 komt Dean om bij een auto-ongeluk. Zijn dood, op het hoogtepunt van zijn carrière, maakt hem tot een legende in de geschiedenis van de cinematografie. Pierangeli kwam met haar moeder naar Hollywood en zij werd in 1956 de ster van Robert Wise's film SOMEBODY UP THERE LIKES ME, met Paul Newman. Maar gelukkig werd ze niet. In 1971 pleegde ze zelfmoord. De documentaire in zwart/wit is gelardeerd met opnamen van toneelrepetities.

Stregati

1986 | Romantiek

Italië 1986. Romantiek van Francesco Nuti. Met o.a. Francesco Nuti, Ornella Muti, Novello Novelli, Alex Partexano en Mirta Pepe.

Een banaal 'jongen ontmoet meisje, en raakt meisje weer kwijt'-verhaal dat de kijker niet zal ontroeren. Nuti speelt een nachtelijke DJ en playboy die in de eerste scène een dom getrouwd vrouwtje verleidt en haar deelt met zijn vader, eigenaar van een seksbioscoop. Al gauw raakt hij in de ban van een geheimzinnige schone die met een andere man trouwt. Deze film over vluchtige ontmoetingen is deprimerend hoewel het camerawerk van de bovenste plank is. Helaas is het allemaal zo sloom dat u de aftiteling misschien niet meer wakker meemaakt.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Mirta Pepe op televisie komt.

Reageer