Felipe de Alba

Acteur

Felipe de Alba is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Piel Canela

1953 | Drama

Mexico 1953. Drama van Juan J. Ortega. Met o.a. Sara Montiel, Manuel Fábregas, Ramón Gay en Felipe de Alba.

Een meisje waarvan het gezicht in haar jeugd door de ratten was aangevreten, wordt door een beroemd chirurg geopereerd. Na haar herstel neemt zij zich voor om zich op haar vriend te wreken, omdat hij haar altijd mishandelde. Platvloers en lachwekkend plagiaat van A WOMAN'S FACE van George Cukor, waarin Sara Montiel weer de kans kreeg vieze gezichten te trekken.

Aquellos ojos verdes

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Zacarías Gómez Urquiza. Met o.a. Ramón Armengod, Issa Morante, Felipe de Alba en Prudencia Grifell.

Een vrouw bedriegt haar minnaar totdat deze er achter komt. De film was een poging om de populariteit van het gelijknamige liedje uit te buiten, maar het resultaat was ridicuul, want de film was in zwart-wit.

...Y murió por nosotros!

1951 | Drama

Mexico 1951. Drama van Joselito Rodríguez. Met o.a. Carlos López Moctezuma, Andrés Soler, Felipe de Alba en Titina Romay.

In een mijnwerkersdorp worden de arbeiders op schandelijke wijze uitgebuit; alléén de onderwijzer verzet zich. Rodríguez probeerde een parallel te leggen tussen zijn verhaal en het leven van Christus, maar hij kwam niet verder dan een slechte parodie.

Mi querido capitán

1950 | Komedie, Musical

Mexico 1950. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Fernando Soler, Sara García, Rosita Quintana en Felipe de Alba.

Door allerlei listen wordt een groep losbandige vrienden op het liefdespad door hun vrouwen ontmaskerd. Een acceptabele komedie.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Felipe de Alba op televisie komt.

Reageer