Olivia Michel

Acteur

Olivia Michel is acteur.
Er zijn 22 films gevonden.

El rifle implacable

1964 | Western

Mexico 1964. Western van Miguel M. Delgado. Met o.a. Antonio Aguilar, Flor Silvestre, Noé Murayama en Olivia Michel.

Na de dood van hun vader erven twee zusjes zijn ranch. Ze beheren de ranch goed, totdat een groep bandieten hun vee steelt. Om zich tegen de dieven te beschermen roepen de gezusters de hulp in van een revolverheld op wie ze beiden verliefd worden. Veel gewelddadige actiescènes in deze nogal curieuze film.

Vivir de sueños

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Rafael Baledón. Met o.a. Enrique Guzmán, Angélica María, Manolo Muñoz en Olivia Michel.

Twee jonge mensen worden in de trein op het eerste gezicht verliefd. Beiden stellen zich tijdens de reis voor hoe het leven van de ander eruit ziet. Een suikerzoet en onnozel verhaal.

Torero por un día

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Gilberto Martínez Solares. Met o.a. Piporro, Olivia Michel, Elizabeth Dupeyrón en David Reynoso.

Een weduwnaar doet iedereen - in het bijzonder zijn dochter - geloven dat hij een beroemd stierenvechter is, terwijl hij in werkelijkheid als clown een stierennummer doet. Een melodramatische komedie met goed spel van 'Piporro', die ook meewerkte aan het scenario.

Museo del horror

1963 | Horror

Mexico 1963. Horror van Rafael Baledón. Met o.a. Julio Alemán, Patricia Conde, Joaquín Cordero en Olivia Michel.

In een nogal lugubere buurt verdwijnen jonge mensen op een mysterieuze manier. De politie verdenkt de beheerder van het kerkhof van het stelen en kopen van lijken. Goede fotografie, hoewel de achtergrond te wensen overlaat.

Juan Guerrero

1963 | Avonturenfilm

Mexico 1963. Avonturenfilm van Miguel Morayta. Met o.a. Manuel Capetillo, Olivia Michel, María Duval en Noé Murayama.

Een delegatie van de regering arriveert in een dorpje om een boerderij in te nemen die door een vrouw is bezet. De actie ontwikkelt zich tussen geweerschoten, vuistslagen en wat liedjes. Doorsnee Mexicaanse komedie.

Historia de un canalla

1963 | Drama

Mexico 1963. Drama van Julio Bracho. Met o.a. Fernando Soler, Amparo Rivelles, Julio Alemán en Olivia Michel.

Een vrouw staat tercht wegens moord op haar verloofde. Eerste van een serie van drie films, die de beslissingen van een jury in verschillende rechtszaken belichten. Elke film bestaat uit drie episoden, in dit geval getiteld: El jurado, Casa de costura en Burla sinistra. De film overtuigt niet maar loopt wel goed. De drie rolprenten in kwestie zijn gegroepeerd onder de titel EL JURADO RESUELVE.

El mundo de las drogas

1963 | Thriller

Mexico 1963. Thriller van Alberto Mariscal. Met o.a. Julio Aldama, Luz María Aguilar, Olivia Michel en Eric del Castillo.

Vorvolg op DIVISION NARCOTICOS, waarin dezelfde hoofdrolspelers drugshandelaren moeten opsporen. Even zwak als zijn voorganger.

El caballo que canta

1963 | Komedie

Mexico 1963. Komedie van Julián Soler. Met o.a. Luis Aguilar, Joaquín Cordero, Olivia Michel en Agustín Isunza.

De avonturen van een jongeman en zijn paard, dat niet alleen kan praten, maar ook zingen. De Amerikanen hadden Mr. Ed; de Mexicanen hadden hun paard 'Pinto'. Rampzalig.

División narcóticos

1963 | Thriller

Mexico 1963. Thriller van Alberto Mariscal. Met o.a. Julio Aldama, Olivia Michel, Noé Murayama en David Silva.

Twee detectives die verschillende methioden hanteren, proberen een netwerk van drughandelaren bloot te leggen. De film bestaat uit drie episoden: División narcóticos, Cadena mortal en El último eslabón. Het is de eerste van twee films over hetzelfde onderwerp; de volgende heet EL MUNDO DE LAS DROGAS. Een middelmatige film.

Duelo de valientes

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Miguel M. Delgado. Met o.a. Luis Aguilar, Antonio Aguilar, Ana Bertha Lepe en Olivia Michel.

'El Lobo', premiejager, is op zoek naar de bandiet 'El Marcado' en zijn bende om zich te wreken op degenen die zijn huis in brand staken en zij ouders vermoord hebben. Ook is hij op zoek naar zijn zuster, die zich schuilhoudt. Middelmatige film. Ook bekend als CAZADORES DE ASESINOS.

Camino de la horca

1961 | Western

Mexico 1961. Western van Chano Urueta. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, Lola Beltrán, Fernando Casanova en Olivia Michel.

Een gevaarlijke crimineel, 'El Diablo' is veroordeeld door een rechter. De zoon hiervan doodt een man uit zelfverdediging; door alle getuigen te laten verdwijnen, probeert de vrouw van El Diablo hem te belasteren om zo haar man op vrije voeten te krijgen in deze redelijke film.

Las Recién casadas

1960 | Drama

Mexico 1960. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Luz María Aguilar, Olivia Michel, Mona Bell en Jorge Martínez de Hoyos.

Het huwelijksleven van drie paren uit verschillende sociale klassen. De moraal was zeer vermakelijk, hypocriet en reactionair: de minste actie die de vrouw buiten het huis ondernam, vormde een zonde, die op de meest wrede manier bestraft moest worden.

El Buena Suerte

1960 | Komedie

Mexico 1960. Komedie van Rogelio A. González. Met o.a. Miguel Aceves Mejía, Sara García, Olivia Michel en Alfredo Sadel.

Twee jongemannen worden onafscheidelijke vrienden en ontmoeten elk een vriendin. Deze film gehoorzaamde simpelweg de wetten van het marktmechanisme, en daarom mocht Sadel meespelen, een Venezolaanse acteur. In ieder geval werd het niet het kassucces waarop men hoopte.

Puños de roca

1959 | Western

Mexico 1959. Western van Rafael Baledón. Met o.a. Rafael Bertrand, Olivia Michel, Alfonso Mejía en Pedro de Aguillón.

Door toedoen van een bende veedieven raken Comanches en Sioux met elkaar in conflict, totdat twee ontdekkingsreizigers, 'Puños de Roca' en zijn makker, zich aansluiten bij de Amerikaanse cavallerie. Een film gemaakt met een absoluut minimum aan middelen en kwaliteit, hoewel de schmink van Olivia Michel Zsa Zsa Gabor jaloers zou maken.

Mundo, demonio y carne

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Columba Domínguez, Luz María Aguilar, Olivia Michel en César del Campo.

Een bankier wordt weduwnaar en hertrouwt met een vrouw zonder scrupules die het, samen met haar minnaar, om zijn geld is te doen. Een reactionaire en ridicule film met een moraliserend staartje.

Matrimonios juveniles

1958 | Komedie

Mexico 1958. Komedie van José Díaz Morales. Met o.a. Kitty de Hoyos, Luz María Aguilar, Olivia Michel en Aída Araceli.

Een eigentijdse versie van UN CHAPEAU DE PAILLE D'ITALIE uit 1927 van René Clair. Gruwelijk slecht.

Las Cosas prohibidas

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Luz María Aguilar, Olivia Michel, Isabelita Blanco en Margo Su.

Enige echtparen geven hun kinderen om verschillende redenen in adoptie. Dit burgerlijke 'gezinsmelodrama' bewerkstelligde de volmaakte harmonie tussen de stupiditeit en de weerzinwekkendheid die karakteristiek was voor de produkten van Calderón- Díaz Morales, respectievelijk de producent en de regisseur.

Confidencias matrimoniales

1958 | Drama

Mexico 1958. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Olivia Michel, Tony Carvajal, Arturo Correa en Augusto Benedico.

In een kraamcentrum vertellen drie vrouwen hun levensverhaal, terwijl er een brand uitbreekt. Wees niet bang: alles komt in orde in dit absurde, ridicule, pathetische en moraliserende melodrama.

Manicomio

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Luz María Aguilar, Joaquín Cordero, Olivia Michel en Arturo Correa.

Een meisje wordt krankzinnig als gevolg van een poging tot aanranding en moet worden opgenomen in een inrichting voor geestelijk gestoorden. Een stom en pretentieus melodrama dat bol staat van de onbedoelde humor.

La Rebelión de los adolescentes

1957 | Drama

Mexico 1957. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Olivia Michel, Aída Araceli, Alvaro Ortíz en Raúl Farell.

Bij zijn terugkeer naar de VS gaat een jongeman, vergezeld van zijn vriendin en een vriend, op zoek naar de moordenaars van zijn vader. Een pathetische, vuile, stupide en irritante karikatuur van REBEL WITHOUT A CAUSE van Nicholas Ray uit 1955.

Juventud desenfrenada

1956 | Drama

Mexico 1956. Drama van José Díaz Morales. Met o.a. Luz María Aguilar, Aida Araceli, Olivia Michel en Xavier Loyá.

Een zwanger meisje krijgt werk in een fabriek, waar zij verliefd wordt op de verloofde van een van de werkneemsters. De film hangt aan elkaar van de meest weerzinwekkende en moraliserende schijnheiligheid.

El Diablo a caballo

1954 | Avonturenfilm

Mexico 1954. Avonturenfilm van Rolando Aguilar. Met o.a. Fernando Casanova, Olivia Michel, Pedro Galván en Agustín de Anda.

Een jongeman wordt door een bende bandieten beroofd en besluit wraak te nemen door zich als een gemaskerde wreker te verkleden. Deze film was dermate lang, dat hij in drie films werd geknipt, die vanwege de slechte kwaliteit alle bestemd waren voor buurtzaaltjes.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Olivia Michel op televisie komt.

Reageer