Amy Raasch

Acteur

Amy Raasch is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Voodoo

1995 | Horror

Canada 1995. Horror van Rene Eram. Met o.a. Corey Feldman, Joel J. Edwards, Diana Nadeau, Ron Melendez en Sarah Douglas.

Eerstejaarsstudent Andy (Feldman) belandt onwetend in een studentencorps, dat in werkelijkheid een gemeenschap is die zich bezig houdt met voodoo. De praeses (Vignolle) bouwt bij zichzelf occulte krachten d.m.v. rituelen op en gebruikt tovenarij tegen zijn vijanden, geholpen door de veiligheidsdienst van de campus en gezagsdragers, die tot zijn discipelen behoren. Het is moeilijk om uit te maken of het gebrek aan humor deze supertrage griezelfilm al dan niet afbreuk doet, maar het is in ieder geval zeker dat iedere kans gemist is om horror-elementen die een allegorie moeten voorstellen van het studentenleven, in de rolprent te verwerken, behalve één: Amerikaanse studenten zijn een stelletje zombies! Als de film naar het einde toe sukkelt, kan het je geen lor schelen wat er nu allemaal gebeurd is en hoe het afloopt, maar je bent wel tot de conclusie gekomen dat dit ook de makers heeft moeten koud laten. Het scenario is van Brian Di Maccio and Dino Vindeni en het camerawerk is van Dan Gillham.

Hell Master

1992 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 1992. Horror van Douglas Schulze. Met o.a. Amy Raasch, Edward Stevens, John Saxon, David Emge en Jeff Rector.

Saxon is op een juiste manier verdwaasd als door drugs geobsedeerde wetenschapper uit de jaren zestig, die terugkeert naar zijn oude universiteit. Gewapend met fatale krachten en een bende zombies zoekt hij naar een heimelijke bergplaats van geestverruimende narcotica. Dit spookachtige griezelverhaal is net anders dan anders genoeg om de aandacht te trekken en saai en dwaas genoeg om het kwijt te raken. Oorspronkelijk getiteld THEM. Het low-budget niemendalletje werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis in Michigan met gebruikmaking van technieken, die doen denken aan het Duitse expressionisme in de film. Ook bekend als HELLMASTER en THEM.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Amy Raasch op televisie komt.

Reageer