Paul Drake

Acteur

Paul Drake is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Midnight Cabaret

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Pece Dingo. Met o.a. Lisa Hart Carroll, Michael Des Barres, Paul Drake, Laura Harrington en Tom Matthews.

VV.

The Highwayman

1987 | Avonturenfilm, Actiefilm

Verenigde Staten 1987. Avonturenfilm van Doug Heyes. Met o.a. Sam Jones, Claudia Christian, Stanford Egi, Wings Hauser en Jimmy Smits.

Een 'stille' verklaart de oorlog aan de corruptie in een klein stadje. Een film op kleine schaal in de stijl van Schwarzenegger als pilot voor een serie.

Blood Hook

1986 | Horror, Mysterie, Sportfilm

Verenigde Staten 1986. Horror van James Mallon. Met o.a. Mark Jacobs, Don Winters, Lisa Todd, Sara Hauser en Bill Lowrie.

Een maniak slaat zijn slag tijdens een viswedstrijd en vermoordt diverse hengelaars met een dodelijke werphengel. Misschien was deze absurde thriller bedoeld als lachfilm. Hoe dan ook: een stompzinniger film is moeilijk te bedenken.

Sudden Impact

1983 | Thriller, Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1983. Thriller van Clint Eastwood. Met o.a. Clint Eastwood, Sondra Locke, Pat Hingle, Bradford Dillman en Albert Popwell.

In Sudden Impact (Dirty Harry nummer vier) maakt Harry Callahan (Eastwood) jacht op een blonde moordenares (Locke). Deze doodsengel en haar zus zijn in het verleden bruut verkracht door een groep gespuis. De leden van die bende schiet zij nu één voor één eerst in het kruis en dan in het hoofd. Uiteraard is Eastwood naast zijn Smith & Wesson gewapend met een arsenaal aan one-liners. In Sudden Impact zit de beroemde scène waarin Eastwood een boef onbewogen uitdaagt om diens gijzelaar neer te schieten. Eastwood treitert met een zinnetje zoals alleen hij die uit kan spreken, eentje waarop menig actieheld jaloers is: 'Go ahead, make my day.' Stoer tegen het fascistische aan.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Paul Drake op televisie komt.

Reageer