Patrick Griffin

Componist

Patrick Griffin is componist.
Er zijn 3 films gevonden.

The Jungle Book 2

2003 | Animatie, Familiefilm

Australiƫ/Verenigde Staten 2003. Animatie van Steve Trenbirth. Met o.a. Haley Joel Osment, John Goodman, Tony Jay, Mae Whitman en Jim Cummings.

Indiaas puberjongetje Mowgli groeide op in het oerwoud en moet in de tekenfilm The Jungle Book 2 kiezen tussen zijn dierbare beesten en een lieflijk Hindoestaans dorpsmeisje. De Australische videofilmafdeling DisneyToon Studios - inmiddels ter ziele - was verantwoordelijk voor het summier getekend Disneyverhaal, gebaseerd op de boeken van de Britse Indiaganger Rudyard Kipling (1865-1936). De inzet was een vervolg op het meesterlijke The Jungle Book uit 1967 maar vanwege het gemankeerde tekenwerk en de herhaling van zetten is het tweede deel een regelrechte aanfluiting. Genietbaar voor ukken als een doorsnee tekenfilmpje maar onder de maat voor Disney.

Rogue Force

1998 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 1998. Actiefilm van Martin Kunert. Met o.a. Michael Rooker, Robert Patrick, Diane DiLascio, Louis Mandylor en James Kisicki.

De FBI staat voor een raadsel als de leiders van een van de machtigste criminele organisaties, die normaal gesproken onaantastbaar zijn voor justitie, een voor een worden vermoord. Tijdens het onderzoek komt een FBI-agent tot de conclusie dat alleen een speciaal arrestatieteam met de best getrainde lokale politieagenten hiertoe in staat is. Omdat de FBI-agent slechts heel weinig bewijzen hiervoor heeft en omdat hij binnen de politiemacht niemand vertrouwt, staat hij vrijwel alleen tegenover de best getrainde en hardste agenten van de stad. (IdH/VPRO Gids)

An American Tail: The Treasure of Manhattan Island

1998 | Animatie, Avonturenfilm, Western, Familiefilm

Verenigde Staten 1998. Animatie van Larry Latham.

Fievel Mousekewitz is teruggekeerd uit het avontuurlijke verre westen en woont weer in Manhattan. In een verlaten tunnel van de New Yorkse metro stuit hij op een gemummificeerde Indianenmuis met een schatkaart in de hand. Samen met de kater Tiger, zijn vriend Tony en de professor gaan ze op zoek in het labyrint van verborgen gangen en stuiten op een complete Indianenbeschaving. Direct op video uitgekomen vierde film in de reeks die ooit door Stephen Spielberg begonnen was. Ook hier worden in stichtelijke Disneystijl de familieband, vaderlandstrouw, vriendschap, deugd en genegenheid benadrukt. Onderhoudend genoeg voor jonge kijkers.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Patrick Griffin op televisie komt.

Reageer