José Torres

Acteur

José Torres is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Compañero de viaje

1977 | Drama

Venezuela 1977. Drama van Clemente de la Cerda. Met o.a. Ricardo Franco, Toco Gómez, Orlando Zarramera en José Torres.

Een dorp dat omsloten wordt door de hoge bergen van de Venezolaanse Andes, is het centrum van geweldadige conflicten, hartstochten, caudillisme en haat. Bescheiden film waarvan het curiosum is dat de Spaanse regisseur Ricardo Franco de hoofdrol speelt.

Arriva Durango, paga o muori

1971 | Western

Italië 1971. Western van Roberto Montero Bianchi. Met o.a. Brad Harris, José Torres en Roberto Messina.

De eenzame revolverheld Harris rooft gestolen vee terug voor bestolen opdrachtgevers. Dan wordt hij bedrogen en in de gevangenis gesmeten. Hij ontsnapt en neemt wraak op de mannen, die hem bezwendeld hebben. Dat wordt natuurlijk een flink bloedbad. Een voorwaar goedkoop gemaakte en recht-voor-z'n-raap zijnde spaghetti-western, waarvan er meer dan dertien in een dozijn gaan. Alle gebruikelijke ingrediënten zijn aanwezig: slechte nasynchronisatie, onbekwame acteurs, een versleten clichéverhaal en enorme wolken kruitdamp. Bianchi is ook bekend als Roberto Montero en Robert White.

Tepepa

1968 | Avonturenfilm

Italië/Spanje 1968. Avonturenfilm van Giulio Petroni. Met o.a. Tomas Milian, Orson Welles, John Steiner, Luciano Casamonica en Anna Maria Lanciaprima.

Ten tijde van de Mexicaanse revolutie van 1917 komen een rebellenleider en een kolonel van de regeringstroepen tegenover elkaar te staan. Onderhoudende, maar eigenlijk overbekende avonturen zorgen voor routineus amusement. De film is grotendeels gefinancierd door Welles en is geheel in Spanje opgenomen. Het scenario is van Franco solinas en Ivan Della Mea. Het camerawerk is van Francisco Marin.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer José Torres op televisie komt.

Reageer