Claudio Guzman is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

For Lovers Only

1982 | Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1982. Romantiek van Claudio Guzman. Met o.a. Deborah Raffin, Andy Griffith, Gary Sandy, Sally Kellerman en Katherine Helmond.

Een LOVE BOAT in het droogdok met een eindeloze reeks variaties op het vertrouwde geliefden-samenbrengen-en-hun-dromen-vervullen-thema.

The Hostage Tower

1980 | Thriller

Verenigde Staten 1980. Thriller van Claudio Guzman. Met o.a. Peter Fonda, Billy Dee Williams, Keir Dullea, Douglas Fairbanks jr en Rachel Roberts.

In deze avontuurlijke thriller van Alistair MacLean (zijn eerste die voor de tv bewerkt werd) heeft een flamboyante misdadiger de leiding bij de bezetting van de Eiffeltoren en de gijzeling tegen een losgeld van dertig miljoen dollar van de moeder van de president der V.S., die de toren juist bezocht. Het vlotte tempo kan de stompzinnigheid van het geheel niet camoufleren. In Nederland nog snel even uitgebracht als bioscoopfilm.

Willa

1979 | Drama

Verenigde Staten 1979. Drama van Joan Darling, Claudio Guzman en Jon Darling. Met o.a. Deborah Raffin, Clu Gulager, Cloris Leachman, Diane Ladd en John Amos.

Een serveerster begint een nieuwe carrière als vrachtwagenchauffeuse nadat haar man bij haar wegliep.

Antonio

1973 | Drama

Verenigde Staten 1973. Drama van Claudio Guzman. Met o.a. Trini López, Larry Hagman, Noemi Guerrero, Pedro Becker en Marvin Walkenstein.

Het leven wordt moeilijk voor een Zuidamerikaanse pottenbakker wanneer een excentrieke oliebaron hem een auto cadeau geeft. Hij trekt er op uit om die terug te geven. Goedbedoelde, maar nietszeggende moderne versie van het verhaaltje over de stadsmuis en de plattelandsmuis. Hagman, voordat hij beroemd werd door DALLAS, schmiert in zijn rol als oliemakelaar.