José Ramón Larraz is regisseur.
Er zijn 16 films gevonden.

Viento del pueblo: Miguel Hernandez

2002 |

Spanje 2002. José Ramón Larraz. Met o.a. Andrés Gertrudix, Silvia Abascal en Liberto Rabal.

Deadly Manor

1990 | Horror

Spanje/Verenigde Staten/Verenigd Koninkrijk 1990. Horror van José Ramón Larraz. Met o.a. Kathleen Patane, Jennifer Delora, William Russell, Liz Hitchler en Greg Rhodes.

Een groepje stupide jongeren zoekt onderdak in een geheimzinnig landhuis, waar een verleidelijke gemaskerde vrouw hen een voor een begint af te maken. Het enige vermeldenswaardige in deze in de staat New York opgenomen, ranzige rolprent is de participatie op afstand van de 61-jarige Spaanse scenarioschrijver/regisseur Larraz, die onder andere de mensheid SYMPTOMS/THE BLOOD VIRGIN (1974) en ESTIGMA/STIGMA (1982) schonk. Het camerawerk is van Tote Trenas. Videotitel SAVAGE LUST.

Descanse en piezas

1987 | Horror

Spanje/Verenigde Staten 1987. Horror van José Ramón Larraz. Met o.a. Scott Thompson Baker, Lorin Jean Vail, Jack Taylor, Patty Shepard en Dorothy Malone.

Jong Amerikaans echtpaar arriveert in Spanje om een erfenis af te wikkelen. Op hun bestemming aangekomen merken ze dat de omwonenden niet meer dan levende doden zijn. Hele slechte griezelfilm, afgezaagd en slecht gemaakt, saai, mager verhaal. In een kleine rol Dorothy Malone. Ook bekend als REST IN PIECES.

Juana la loca... de vez en cuando

1983 |

Spanje 1983. José Ramón Larraz. Met o.a. Lola Flores, Beatriz Elorrieta, José Luis Lopéz Vázquez, Manolo Gómez Bur en Fernando Fernán-Gómez.

Een vooral belachelijke en werkelijk onuitstaanbare satire op de historische Spaanse film LOCURA DE AMOR.

La Momia nacional

1980 | Horror, Erotiek

Spanje 1980. Horror van José Ramón Larraz. Met o.a. Francisco Algora, Azucena Hernández, Quique Camoiras en Queta Claver.

Een duizend jaar oude mummie verrijst uit de dood met slechts wellustige bedoelingen. Een grove bespotting van de prachtige mythe van de necrofilie van THE MUMMY. Alternative title: THE NATIONAL MUMMY.

El Ritos sexuales del diablo

1980 | Horror, Erotiek

Italië/Spanje 1980. Horror van José Ramón Larraz. Met o.a. Helga Liné, Vanessa Hidalgo, Mauro Rivera, Alfredo Luchetti en Carmen Carrión.

Een getrouwd echtpaar gaat naar het huis van de man. Een afgezaagde en vervelende combinatie van horror en seks.

Polvos mágicos

1979 | Erotiek

Italië/Spanje 1979. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Alfredo Landa, Carmen Villani, Elisa Montés, Eduardo Fajardo en Carmen de Lirio.

Op een kasteel met een slechte reputatie worden bezoekers ontvangen. Een onverteerbare kruising tussen horror en erotiek enerzijds en de satire op het politieke klimaat in het toenmalige Spanje anderzijds.

Estigma

1979 | Horror

Spanje/Italië 1979. Horror van José Ramón Larraz. Met o.a. Christian Borromeo, Alexandra Bastedo, Emilio Gutiérrez Caba en Helga Liné.

Een jong meisje ontdekt dat zij bovenzinnelijke krachten bezit... Een slechte film, zoals te verwachten valt van Larraz.

La Ocasión

1978 | Erotiek, Drama

Spanje 1978. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Teresa Gimpera, Javier Escrivá, Félix Dafauce en Roberto Camardiel.

Een groep losbandige hippies doet een inval in een chalet en verkracht een vrouw. Een kopie van de op zich al tamelijk erbarmelijke vroege films van Wes Craven.

El Periscopio

1978 | Erotiek, Komedie

Italië/Spanje 1978. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Laura Gemser, Bárbara Rey, Angel Herraiz en José Sazatornil.

Twee lesbische verpleegsters beramen een complot om de bontjas van hun buurvrouw te bemachtigen. Een logge erotische komedie, die slechts opmerkelijk is vanwege de zeer sexy lesbische ontmoetingen tussen Laura Gemser, de 'zwarte' Emanuelle', en Bárbara Rey.

Luto riguroso

1977 | Erotiek

Spanje 1977. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Charo López, Carlos Ballesteros, Cristina Ramón en Ines Morales.

Een ongeremde jongen laat een spoor van verwoesting achter in een vervallen dorp. Een lompe film met de pretentie om kritisch over te komen en met een gebrekkig gevoel voor erotiek.

La Visita del vicio

1977 | Erotiek

Spanje 1977. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Patricia Granada, Lidia Zuazo, Rafael Machado en Montserrat Julio.

Een dorpse 'menage à trois' tussen een frivole blonde, een hartstochtelijke brunette en een jongeman die verzot is op het naakt berijden van het paard Camborio. Een van de slechtste produkties van Larraz.

El Mirón

1976 | Drama, Erotiek

Spanje 1976. Drama van José Ramón Larraz. Met o.a. Héctor Alterio, Alexandra Bastedo, Carlos Ballesteros en Aurora Bautista.

Een perverse gehuwde man schept er genoegen in zijn vrouw te zien vrijen met andere mannen. Een leuk thema, waaruit J.R. Larraz helaas bij lange na niet alles heeft gehaald wat er in zat.

El Fin de la inocencia

1976 | Erotiek

Spanje 1976. Erotiek van José Ramón Larraz. Met o.a. Mary Francis, José Sazatornil, Cristina Ramón en Antonio Iranzo.

Een intieme relatie tussen een oudere man, zijn sensuele minnares en een jong meisje met lesbische neigingen. Wulpse, vervelende pseudo-soft pornofilm.

Emma, puertas oscuras

1973 | Horror, Erotiek

Spanje 1973. Horror van José Ramón Larraz. Met o.a. Perla Cristal, Marina Ferry, Susan Peach, Angel Menéndez en Jorge Rigaud.

In een huis op het platteland beginnen misdaden elkaar op te volgen. Psychopatische horror, claustrofobie en lesbische liefde, in een absoluut nietszeggende film.

La Muerte incierta

1972 | Drama, Avonturenfilm

Spanje/Italië 1972. Drama van José Ramón Larraz. Met o.a. Mary Maude, Antonio Molino Rojo, Yelena Samarina en Rosalba Neri.

In het koloniale India zet een Engelse jager zijn Hindoestaanse minnares aan de kant om te trouwen met een jonge landgenote. Een middelmatige maar wel sympathieke combinatie van een avonturenfilm, een Griekse komedie en een fantasieverhaal.