Melody C. Roscher

Acteur, Producer

Melody C. Roscher is acteur en producer.
Er zijn 3 films gevonden.

Creative Control

2015 | Drama

Verenigde Staten 2015. Drama van Benjamin Dickinson. Met o.a. Benjamin Dickinson, Nora Zehetner, Dan Gill, Alexia Rasmussen en Reggie Watts.

Parodie op het hipstermilieu waarin reclameman David de greep op de realiteit verliest door een nieuwe augmented-reality bril.

James White

2015 | Drama

Verenigde Staten 2015. Drama van Josh Mond. Met o.a. Christopher Abbott, Cynthia Nixon, Scott Mescudi, Ron Livingston en Makenzie Leigh.

Beklemmend drama dat twintiger James (Abbott) volgt op zijn pad van zelfdestructie en (uiteindelijk) vergiffenis. Zijn moeder, bij wie hij op de bank slaapt, lijdt aan kanker; zijn vader is onlangs overleden. En dus zoekt hij zijn toevlucht in drank, drugs en een veel jongere vakantieliefde. Heel verrassend is het allemaal niet, maar als regisseur Mond in de slotakte de sloophamer boven tafel haalt valt het moeilijk droog te houden. Voortreffelijk camerawerk van Mátyás Erdély (Son of Saul), die het titelpersonage geen centimeter ruimte geeft.

Catfish

2010 | Documentaire

Verenigde Staten 2010. Documentaire van Ariel Schulman en Henry Joost. Met o.a. Yaniv Schulman, Ariel Schulman, Melody C. Roscher en Megan Faccio.

De hippe New Yorkse fotograaf Nev Schulman correspondeert via internet met een ongewoon getalenteerd achtjarig meisje, dat van zijn foto's mooie schilderijen maakt. Ze heeft een grote zus, die ook al zo kunstzinnig is, en bovendien razend knap en duidelijk geïnteresseerd in Nev. Zijn broer en een vriend besluiten een documentaire over de opbloeiende relatie te maken. Catfish is een verrassende, intrigerende en meeslepende vertelling, die werd gefilmd met alles wat voorhanden was, van videocamera's tot mobieltjes. Groot succes, en onderwerp van verhitte discussies, op het Sundance festival.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Melody C. Roscher op televisie komt.

Reageer