Michi Kobi

Acteur

Michi Kobi is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

American Tiger

1989 | Actiefilm, Fantasy, Horror, Film noir

Italië 1989. Actiefilm van Martin Dolman. Met o.a. Mitch Gaylord, Daniel Greene, Donald Pleasence, Victoria Prouty en Michi Kobi.

Voormalig Olympisch turnkampioen Gaylord speelt zijn tweede hoofdrol (daarvoor AMERICAN ANTHEM). De actiefilm heeft een Engelse sound-track en heeft een slecht script met onnozele mystieke elementen. Gaylord is een jonge student in Miami die geld verdient met het rondrijden van toeristen in een riksja(!). Hij geeft een oude Oosterse dame (Kobi) een lift omdat het regent, maar zij is in werkelijkheid een leeftijdloze heks die waakt over de legendarische `Steen der Wijzen` van de televisiepredikant Pleasance en zijn trawant Greene. Deze doodt mensen en maakt jacht op Gaylord om de ontbrekende sleutel te vinden om zo de steen te bemachtigen. Goede actiesc[KA2]enes (veel op locatie in Miami) botsen met de toegevoegde idiote, Chinese mystiek met Kobi en doen afbreuk aan een oprechte actie- thriller. Sergio Martino regisseerde onder pseudoniem als Martin Dolman. Ook bekend als AMERICAN RICKSHAW.

12 to the Moon

1960 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1960. Sciencefiction van David Bradley. Met o.a. Ken Clark, Michi Kobi, Tom Conway, Tony Dexter en John Wengraf.

Zinloze film over internationale onderzoekingen op de maan.

Tokyo After Dark

1959 | Misdaad

Verenigde Staten 1959. Misdaad van Norman Herman. Met o.a. Michi Kobi, Richard Long, Lawrence Dobkin, Paul Dubov en Butch Yamaoto.

Een ongeïnspireerde weergave van de vlucht van militaire politieman Long in Tokio na een onbedoelde moord.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Michi Kobi op televisie komt.

Reageer