Serge Rodnunsky

Regisseur, Acteur, Scenarist, Producer, Cameraman

Serge Rodnunsky is regisseur, acteur, scenarist, producer en cameraman.
Er zijn 15 films gevonden.

TripFall

2000 | Horror, Thriller

Verenigde Staten 2000. Horror van Serge Rodnunsky. Met o.a. Eric Roberts, John Ritter, Rachel Hunter, Tyler Cole Mallinger en Christina Ann Moore.

Lijvige Tom Williams (Ritter), zijn knappe vrouw Gina (Hunter) en hun kibbelende kindertjes Michael (Mallinger) en Angela (Moore) gaan voor een zonnige vakantie naar Californi[KA3]e. Tom heeft een goed betaalde baan en een vette bankrekening van meer dan een miljoen dollar. Als ze met vakantie zijn, worden ze van hun vrijheid beroofd door een stel schurken onder leiding van een type dat zich Mr. Eddie (Roberts) noemt. In ruil voor geld kunnen ze hun vrijheid herkrijgen. Tom moet al zijn geestelijke vermogens en listen gebruiken om de boeven de loef af te steken. Het scenario van regisseur Rodnunsky lijkt op een haastwerkje zonder ideeën, een niet al te diep gravend plot met uitsluitend vlot klinkend dialoog. Het is daarom onbedoeld grappig, maar het wordt toch niet aangeraden. Hunter is mooi, maar haar acteertalent is omgekeerd evenredig met haar uiterlijk. Roberts begint te vervelen met altijd dezelfde personage en Ritter heeft sedert zijn rol in de tv-serie uit de jaren 1970-80 Three's Company niets behoorlijks meer gedaan. Het camerawerk is van Greg Patterson. Niet eens een Z- film.

Newsbreak

2000 | Actiefilm, Misdaad

Verenigde Staten 2000. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Michael Rooker, Judge Reinhold, Robert Culp, Kelly Miller en Noëlle Parker.

Onderzoeksreporter John McNamara (Rooker) gaat op zoek naar een vermiste collega en belandt in een wereldje van misdaad, list en bedrog. Wie van auto-achtervolgingen houdt, komt bij deze actiefilm aan zijn trekken, maar je moet je vooral niet ergeren aan de talloze ongerijmdheden in het zwakke scenario van Paul Tarantino. Zowel Reinhold die Jake McCallum speelt, en Rooker vallen tegen, maar Darby als Frances laat zien dat zij uit het goede hout is gesneden. Zij maakt af en toe een kwinkslag en Parker als London doet niet voor haar onder. Het camerawerk is van Howard Wexler.

Silicon Towers

1999 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten/Canada 1999. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Brian Dennehy, Daniel Baldwin, Brad Dourif, Jonathan Quint en Al Sapienza.

Charlie Cook werkt voor de Coöperatie met toegang tot de geheimste informatie. Op een dag ontvangt hij een e-mail met een gecodeerde boodschap. Als hij de code breekt komt hij tot de ontdekking dat het om geheime operaties van de Coöperatie gaat. Zijn werkgever ziet hem al snel voor spion aan en voor Charlie het weet zit hij gevangen tussen vertegenwoordigers van de wet en de witte boorden criminelen van de Coöperatie

Paper Bullets

1999 | Actiefilm, Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1999. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. James Russo, William McNamara, Jeff Wincott, Nicole Bilderback en François Chau.

Detective John Rourke (Russo) drinkt te veel. Zijn ex-vrouw Cheryl (Walsh) vindt dat ook en het leidt tot spanningen ondanks het feit dat ze uit elkaar zijn. Een enge killer maakt dodelijke slachtoffers in het drugsmilieu, maar de politietop geeft John de `goede` raad om de zaak te sluiten. Samen met zijn partner Dickerson (Wincott) gaat hij er tegenaan en ze kunnen tenslotte met de hulp van het exotische gangsterliefje Leesu (Bilderback) bewijzen, dat peetvader Yang (Chau), de drugskoning van de stad, iedereen in de hand heeft, inclusief Captain Mallory (Dobbins) en slijmerige collega Ron Mills (Hudson). Het magere scenario van regisseur Rodnunsky is voor de volle honderd procent formulewerk. Populaire hoofdrollen Russo en Wincott doen niet eens wat hun fans van hen verwachten, zelfs geen flitsende martial arts- kunsten van Wincott, en Hudson heeft nauwelijks iets te doen. Bilderback heeft moeite met het fatsoenlijk uitspreken van haar tekstregels. De saaie knokpartijtjes in de haven van L.A. zijn al honderd maal vertoond. Het camerawerk is van Greg Patterson. Waarschuwing: de DVD is slecht van beeldkwaliteit. Ook bekend als AMERICAN SAMURAI.

Fear Runs Silent

1999 | Horror, Familiefilm

Verenigde Staten 1999. Horror van Serge Rodnunsky. Met o.a. Stacy Keach, Billy Dee Williams, Suzanne Davis, Dan Lauria en James O'Shea.

Mr. Hill (Keach) die natuurkunde en biologie geeft op de high school, maakt met zijn leerlingen een leerzame woudloperstocht in de haast ondoordringbare bossen en hoge bergen. Kerry Johnson (Davis), een lieftallig meisje, wier ouders gescheiden zijn, zou dan eindelijk eens kunnen ontspannen en aan iets anders denken. Niemand weet dat het met haar veel erger is gesteld dan het verdriet over de scheiding. Als ze in de bossen zijn, worden ze geconfronteerd met monsterachtige wezens, waartegen zelfs de sheriff (Williams) niet is opgewassen. Het povere, onbedoeld grappige scenario van regisseur Rodnunsky is zo warrig dat je na afloop nog niet weet waardoor en waarom precies de leerlingen bedreigd werden. Het spel lijkt nergens naar, terwijl B-acteurs Keach en Williams door de zwakke regie ver beneden hun kunnen moeten presteren. De finale, waarin blijkt dat het om boze dromen gegaan zou zijn, is ronduit teleurstellend. Het camerawerk is van Greg Patterson.

Dead Tides

1997 | Actiefilm, Thriller

Verenigde Staten 1997. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Roddy Piper, Tawny Kitaen, Trevor Goddard, Miles O'Keefe en Camilla More.

Mick Leddy, een voormalige marinier, heeft voor een rustiger leven gekozen. Hij verdient zijn kost als charter boot kapitein en vaart de meest mooie boten de wereld rond. Mick's leven wordt echter ingewikkelder wanneer zijn ex-vriendin, Lori, weer in zijn leven verschijnt, vergezeld van zijn voormalige rivaal Scott

Courting Courtney

1997 | Drama, Romantiek, Komedie

Verenigde Staten 1997. Drama van Paul Tarantino. Met o.a. Dana Gould, Eliza Coyle, Taylor Negron, Sean Masterson en Kathy Griffin.

In L.A. heb je meer kans om doodgereden te worden dan om een geschikte partner te vinden. Filmmaker Nick Hastings (Gould) is zich bewust van dit feit. Hij heeft een soort documentaire gemaakt over zijn ex-vriendin Courtney Baker (Coyle), een onderwijzeres die voor haar dertigste niet de kans heeft gekregen om te gaan trouwen. Momenteel woont ze samen met Al Kennedy (Masterson), maar de fut is al lang uit hun relatie. Samen met Nick volgt ze een sekstherapie bij Dr. Phelps (Negron). Via gesprekken met haar ouders, ex-vriendjes, vriendinnen, leraren, e.d. tekent hij het portret van een onafhankelijke, jonge intelligente vrouw die zich afvraagt of liefde en romantiek nog bestaan of dat er enkel seks is. Soms bijtend satirische `mockumentary`, een valse documentaire, volledig fictief en geacteerd. Tarantino (geen familie van Quentin) ontpopt zich als een jong talent dat, indien het de kans krijgt, wel eens kan uitgroeien tot een nieuwe Woody Allen. Zijn dialogen zijn vinnig en scherp, het ritme is razendsnel en zijn (nog onbekende) acteurs verpersoonlijken zich uitstekend met hun personage. Een veelbelovend debuut. De camera werd bemand door Larry Sher, Serge Rodnunsky, Thom Otzel en William MacDonald.

Malibu Nights

1996 | Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1996. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Kurt Schwoebel, Lori Dawn, Jay Ehler, Vanessa Giorgio en LoriDawn.

Op een warme nacht in Malibu stort de schatrijke projectontwikkelaar Thomas Delaney in een ravijn. Het is niet duidelijk of de man zelfmoord pleegde of vermoord werd. Jake White en zijn partner Tim worden op de zaak gezet en ontdekken al snel boze opzet. Als het stel Delaney's smoezelige privé-leven onderzoekt, komen ze op het spoor van Jake's vroegere vriendin Lisa, waarvan later blijkt dat ze bij het slachtoffer was, de nacht dat hij overleed. Jake kan niet geloven dat Lisa bij de moord betrokken is, terwijl Tim zijn uiterste best doet hem van het tegendeel te overtuigen. Hoewel Lisa de verdenking op zich laadt, blijkt al snel dat ook Tim het nodige te verbergen heeft. Wie kan Jake nog vertrouwen?

Diamonds in the rough

1996 |

Verenigde Staten 1996. Serge Rodnunsky. Met o.a. Michelle Verhunce, Jim Gray en David Richard.

Op een warme nacht in Malibu stort de schatrijke projectontwikkelaar Thomas Delaney in een ravijn. Het is niet duidelijk of de man zelfmoord pleegde of vermoord werd. Jake White en zijn partner Tim worden op de zaak gezet en ontdekken al snel boze opzet. Als het stel Delaney's smoezelige privé-leven onderzoekt, komen ze op het spoor van Jake's vroegere vriendin Lisa, waarvan later blijkt dat ze bij het slachtoffer was, de nacht dat hij overleed. Jake kan niet geloven dat Lisa bij de moord betrokken is, terwijl Tim zijn uiterste best doet hem van het tegendeel te overtuigen. Hoewel Lisa de verdenking op zich laadt, blijkt al snel dat ook Tim het nodige te verbergen heeft. Wie kan Jake nog vertrouwen?

Hot Wired

1995 | Actiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1995. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Louis De Alton, Bryan Everett, Greta Elliot, Gunslinger Thomas en Stephen F. Caldwell.

Twee potige smerissen, waarvan er eentje een lekkere vriendin heeft die in een gore tent stript, rollen een bende autodieven op. Verder is er een verslaafd neefje die de ware misdaad symboliseert, want auto's pikken is een soort sport als daar geen geweld bij te pas komt. Eendimensionale, ongeloofwaardige actiefilm die de kijker tracteert op een onsmakelijke cocktail van seks en drugs die ordinair en monotoon in beeld is gebracht.

Final Equinox

1995 | Sciencefiction, Actiefilm

Verenigde Staten 1995. Sciencefiction van Serge Rodnunsky. Met o.a. Joe Lara, Tina May, Gary Kasper, Martin Kove en Wolf Muser.

Als speciale agent Lugar (Lara) met vakantie op de Maan is, wordt hij door zijn baas naar de Aarde teruggeroepen om de strijd op te nemen tegen gangster Torman (Kove), die hij al eens eerder achter de tralies had gekregen. Torman is via zijn handlanger Anton (Kapser) in het bezit gekomen van een buitenaards toestel dat ingezet werd bij een geheim project, Equinox genaamd. Het buitenaardse apparaat is een regenerator die een vegetatie ontketent, waardoor de Aarde vliegensvlug wordt overwoekerd. Als dat gebeurt, is er geen enkele vorm leven behalve de begroeiing meer mogelijk. Lugar staat flink onder tijdsdruk. Conventionele SF-film, die door zijn actie redelijk genietbaar is. Het scenario is van regisseur Rodnunsky en camerawerk van Pierre Chemaly.

Lovers' Lovers

1994 |

Verenigde Staten 1994. Serge Rodnunsky. Met o.a. Serge Rodnunsky, Jennifer Ciesar, Cindy Parker en Ray Bennett.

VV.

Rage of vengeance

1993 | Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Tess Colonello, Daming Chen en Peter Shane.

Undercoveragent Frank Hill heeft ooit de beruchte krijgsheer Tony Woo achter slot en grendel gezet. Daarbij kwam Woo's vrouw om het leven, waarop Woo bezwoer haar dood te zullen wreken. Vanuit de gevangenis organiseert Woo een aantal moordaanslagen op Frank. Deze weet de aanslagen te overleven, maar verliest zijn onschuldige broer in de strijd. Frank stopt met zijn werk en trekt zich terug om stil te kunnen leven. Maar dan wordt Woo plotseling vrijgelaten en beheerst opnieuw de straten met zijn terroristische acties. Nog steeds zint hij op wraak en opent onmiddellijk de meedogenloze jacht op Frank.

Rage And Vengeance

1993 | Actiefilm

Verenigde Staten 1993. Actiefilm van Serge Rodnunsky. Met o.a. Peter Shane, Daming Chane, Tess Colonello en Eric Steinberg.

Ex-smeris Frank (Shane) werkt in Chinatown in een winkel. Vijf jaar ervoor belandde gangsterboss Tony Woo (Chane) door hem in de gevangenis, waarbij Tony's jonge echtgenote het leven liet. Tony heeft dit Frank nooit vergeven. Als hij op vrije voeten is, komt hij wraak nemen. Clichéfilmpje, uitsluitend geschikt voor de onderste planken van de videotheek en genreverslaafden die het niet laten kunnen. Het scenario staat op naam van regisseur Rodnunsky en het camerawerk is van Pierre Chemaly.

Mystic Seven

1992 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1992. Thriller van Serge Rodnunsky. Met o.a. Serge Rodnunsky, Liz Rogers, Elizabeth Barry, Michael Silverback en Leslie Nattinger.

Hoofdrolspeler/regisseur Rodnunsky die gewelddadige actiewerkjes maakt zoals RAGE AND VENGEANCE (1993), tracteert hier de kijker op een bizarre film met occulte-seks trekjes. De hoofdrollen in het scenario hebben gemeen dat ze allemaal op dezelfde dag jarig zijn, dat ze met hun zevenen zijn en dat een van hen een nymfomane (Rogers) is. Ze worden meegesleept in een vreemd avontuur, waaruit ze bijna niet meer kunnen ontsnappen. Kijk liever naar een goede film dan een werkje dat geschikt is voor de onderste schappen van de videotheek.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Serge Rodnunsky op televisie komt.

Reageer