Jastereo Coviare

Acteur

Jastereo Coviare is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

East L.A. Warriors

1990 | Actiefilm, Drama

Verenigde Staten 1990. Actiefilm van Addison Randall. Met o.a. Tony Bravo, Kamar Reyes, William Smith, James Delasandro en Don Moreau.

Een moraliserende en wel effectieve film over straatbendes in L.A., die op een futuristische manier à la MAD MAX met elkaar slag leveren in gladiatorengevechten met martial-arts-technieken onder het motto 'één wapen, één man, dus minder gewelddadigheid'. Ook de meisjes die lid zijn van de bende dragen de boodschap uit tegen geweld te zijn. De film poogt een antwoord te geven op waargebeurde sociale onrust en rassenhaat, en is daarom vooral van lokaal belang. De cast, grotendeels bestaande uit Latino's, toont een interessante reeks nieuwe gezichten, terwijl de acteurs de oude cliché's van het genre doorlopen. Scenario van regisseur Randall en camerawerk van F. Smith Martin.

L.A. Vice

1989 | Misdaad, Actiefilm

Verenigde Staten 1989. Misdaad van Joseph Merhi. Met o.a. Lawrence-Hilton Jacobs, William Smith, Jean Levine, Jastereo Coviare en Bonnie Paine.

Jacobs voor de derde keer in de huid van politieman Jon Chance; deze keer moet hij een kidnap-zaak op lossen, waarvoor hij de op zijn rust gestelde kapitein Smith recruteert. Smith wordt gedood en Chance verlaat het politiekorps, maar de vader van het gekidnapte meisje leidt hem weer naar de zaak. Voorspelbare, maar goed georchestreerde actiefilm en Jacobs blijft een sympathiek vertolker. Coviare is aantrekkelijk als Jacobs' nieuwe, naaste medewerker van indiaanse afkomst.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jastereo Coviare op televisie komt.

Reageer