Victor Montero

Acteur

Victor Montero is acteur.
Er zijn 2 films gevonden.

La vida de los peces

2010 | Drama

Chili/Frankrijk 2010. Drama van Matías Bize. Met o.a. Santiago Cabrera, Blanca Lewin, Antonia Zegers, Victor Montero en Sebastián Layseca.

Drama van Matías Bize over geëmigreerde Chileen die na jaren terugkeert naar zijn geboorteland.

Sábado, una película en tiempo real

2003 | Drama

Chili 2003. Drama van Matías Bize. Met o.a. Blanca Lewin, Antonia Zegers, Diego Munoz, Victor Montero en Sebastián Layseca.

De debuutfilm van de 24 jaar jonge Bize, vers afgestudeerd van de Escuela de Cine de Chile, was volgens eigen zeggen 'más Dogma que las mismas películas Dogma', oftwel Dogmatischer dan de Deense Dogma-films zelfs. Bize laat de digitaal opgenomen actie 65 minuten aaneengesloten doorlopen, gebruikt geen kunstmatig licht en andere trucs. Zoals dat vaker gebeurt bij jonge filmmakers zijn vooral de budgettaire beperkingen van belang geweest; Bize filmde 'onbewust Dogma'. Het ging hem erom onderhoudend vertier met goed acteerwerk te brengen. Daarin is hij geslaagd. Sábado is in zijn neurotische spanning vaak komisch, alhoewel de tweede helft enkele dode momenten kent. Bize voert een jongeman (Muñoz) met een videocamera op, die door de heetgebakerde Antonia (Zegers) wordt meegenomen om haar confrontatie met Blanca (Lewin) te filmen. Blanca staat op het punt te trouwen met Victor (Montero), maar Antonia is zwanger van hem. Op deze mededeling 'leent' Blanca de cameraman om Victor onder de douche de waarheid in te peperen. Bize wist voor Sábado in Chili bekende jonge acteurs te strikken en met zijn goedkope dramaturgische oefening via Duitsland de Europese markt te bereiken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Victor Montero op televisie komt.

Reageer