Rosita Marstini: cast.
Er zijn 4 films gevonden.

The Fourth Horseman

1932 | Western

Verenigde Staten 1932. Western van Hamilton MacFadden. Met o.a. Tom Mix, Margaret Lindsay, Fred Kohler, Raymond Hatton en Rosita Marstini.

Kohler is weer eens een bendeleider - treinrovers ditmaal - en Tom Mix moet het tegen hem opnemen. Uiteraard lukt hem dat en tussen de bedrijven door verklaart Tom ook nog zijn liefde aan Lindsay. In kleinere rollen zien we diverse acteurs die later bekend zouden worden.

The Big Parade

1925 | Oorlogsfilm, Drama, Komedie, Zwijgende film

Verenigde Staten 1925. Oorlogsfilm van King Vidor. Met o.a. John Gilbert, Hobart Bosworth, Claire McDowell, Claire Adams en Karl Dane.

Een van de beste films over WO I ooit vervaardigd; goed geschoren Jim Apperson (Gilbert) is de prachtige held, M[KA1]elisande (Adorée) een onvergetelijke heldin. Gevuld met memorabele scènes en enige van de meest hartverscheurende veldslagscènes ooit gedaan. Een juweel. Scenario van Harry Behn naar een verhaal van Lawrence Stallings. Camerawerk van John Arnold.

The Primal Law

1921 | Western

Verenigde Staten 1921. Western van Bernard J. Durning. Met o.a. Dustin Farnum, Mary Thurman, Harry Dunkinson, Philo McCullough en William Lowery.

Rancher Farnum krijgt het moeilijk wanneer Thurman en vader naar het westen komen. Hij krijgt met veedieven te maken, neemt het jochie van een outlaw in bescherming en laat zich in de verkoop van zijn ranch bedriegen, terwijl er olie in de grond zit. Hij komt in actie als hij het vuile spel door heeft. E. Lloyd Sheldon schreef het verhaal en Paul Schofield bewerkte het. Lucien Andriot was de cameraman bij deze verzorgde western.

A Tale of Two Cities

1917 | Historische film, Drama, Zwijgende film

Verenigde Staten 1917. Historische film van Frank Lloyd. Met o.a. William Farnum, Jewel Carmen, Joseph Swickard, Herschell Mayall en Rosita Marstini.

Deze ambitieuze, zwijgende-filmversie van het verhaal van Charles Dickens (over de Franse revolutie) was in 1917 een groot succes bij het publiek, wat geen wonder is: Farnum is een aantrekkelijke held en het is een eersteklas produktie. De slagveldscènes doen denken aan Griffiths INTOLERANCE.