Duilio Marzio

Acteur

Duilio Marzio is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

La Raulito

1975 | Drama

Argentinië 1975. Drama van Lautaro Murúa. Met o.a. Marilina Ross, Duilio Marzio, Maria Vaner, Luis Politti en Fernanda Mistral.

Raulito is het verkleinwoordje voor Raul, een alledaagse Argentijnse jongensnaam, maar in dit geval is hij een meisje uit de sloppenwijken, dat hoopt als jongen zich beter aan de armoede te kunnen ontworstelen. Ross, die Raulito speelt, maakt zich schuldig aan kleine diefstallen en wordt nu eens opgepakt en dan weer vrijgelaten of ontsnapt tot ze een bij kranteventer Politti onderdak vindt. Dan moet zij zich echter als vrouw te weerstellen. Vaardig gemaakt en spontaan gespeeld. Deze aardige maatschappij-kritische film werd een succes in het toen tijdelijk wat liberalere Argentini[KA3]e, maar het vervolg RAULITO EN LIBERTAD (1977) ging de mist in. De in 1960 begonnen regisseur staat tegenwoordig aan de andere kant van de camera.

Turismo de carretera

1968 | Drama

Argentinië 1968. Drama van Rodolfo Kuhn. Met o.a. Hector Pellegrini, Maria Vaner, Duilio Marzio, Dora Baret en Marcos Zucker.

De held Nestor doet mee aan een motorrace, maar zijn familie ziet de zin daarvan niet in. Hij wint en dit verandert de gedachten van zijn familie en zijn vriendin. Nu zij volledig achter hem staan gaat Nestor door met racen en wint hij talloze wedstrijden. Dun voor een speelfilm.

La Caida

1961 | Drama

Argentinië 1961. Drama van Leopold Torre Nilsson. Met o.a. Elsa Daniel, Lautaro Murua en Duilio Marzio.

Deze film die gebaseerd is op een roman van Beatriz Guido, gaat over een onschuldig jong meisje dat in een omgeving is opgegroeid die haar onderdrukte. Ze huurt een kamer bij een nerveuze, astmatische vrouw met vier perverse kinderen. Daar heeft het meisje haar eerste liefdesaffaires, met een preutse advocaat en met de excentrieke oom van de kinderen. In de film wordt de nadruk gelegd op de explosieve aard van de maagdelijke emoties van het meisje in haar ongebruikelijke en tragische relaties. Ook bekend als THE FALL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Duilio Marzio op televisie komt.

Reageer