Gabriele Gori

Acteur

Gabriele Gori is acteur.
Er zijn 6 films gevonden.

Il giardino dei ciliegi

1992 | Drama, Experimenteel

Italië 1992. Drama van Antonello Aglioti. Met o.a. Susan Strasberg, Barbara De Rossi, Gabriele Gori, Marisa Berenson en Valentina Forte.

De regissuer heeft zo zitten rommelen dat je als kijker met de beste wil van de wereld niet begrijpt waar het eigenlijk over gaat. Zonde dat zo'n schitterend stuk van Tsjechov zo totaal naar de rasmodé geholpen wordt. Tsjechov schreef 'De Kersentuin' in 1903, een jaar voor zijn vroege dood. Hij wist met humor en sfeer de ondraaglijke lichtheid van het bestaan vorm te geven, maar daarvan is in deze film niets terug te vinden. Het verhaal, als daar al sprake van is, is ten onder gegaan aan onhandige montage, waardeloze dialogen en niet ter zake doende opnamen van tijdsbeelden. Ook bekend als THE CHERRY ORCHARD.

Strepitosamente ... flop

1990 | Drama

Italië 1990. Drama van Pierfrancesco Campanella. Met o.a. Dalila di Lazzaro, Urbano Barberini, Claudio Maria Pascoli en Gabriele Gori.

Barberini, Pascoli en Gori spelen drie studenten die even buiten Rome samen wonen en -leven in een landhuis. Dit huis is de rode draad, die loopt door de verschillende belevenissen van de drie studenten. Barberini, aankomend toneelspeler, heeft een liefdesrelatie met een mooie, kwetsbare filmactrice. Pascoli, edelmoedig, zwak en onzeker, komt in aanraking met een pseudo- religieuze sekte. Gori verdient zijn studie als conferencier. Hij wil rechter worden, maar hij ontdekt zijn talent en verandert zijn toekomstplannen. Over het algemeen goed gespeeld, wat onevenwichtig misschien, onder matige regie.

Riflessi di luce

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Mario Bianchi. Met o.a. Pamela Prati, Gabriele Tinti, Laura Gemser, Loredana Romito en Gabriele Gori.

De meisjes zijn prachtig, het acteerwerk is vreselijk, montage en camerawerk zijn amateuristisch: regisseur Bianchi zou beter in een andere branche kunnen gaan werken. Het banale verhaal gaat over een componist die na de dood van zijn eerste vrouw weigert te communiceren met zijn zoon Ten en zijn mooie tweede vrouw. Om het ingewikkelder te maken is er ook nog een naar seks hongerende lesbienne die de echtgenote verleidt. Wie niet van naakt houdt kan beter iets anders gaan doen.

Intimo

1988 | Erotiek

Italië 1988. Erotiek van Bob J. Ross. Met o.a. Eva Grimaldi, Leonardo Traviglio, Valentine Damy, Gabriele Gori en Monica Paracino.

Softporno met prachtige vrouwen, maar slechts een paar scènes zijn echt opwindend. Het verhaal speelt zich af in een huis van ongebreideld seksueel plezier. Een saaie film met slecht acteerwerk.

La Manaca nel peccato

1987 | Erotiek

Italië 1987. Erotiek van Joe D'Amato. Met o.a. Eva Grimaldi, Gabriele Tinti, Karin Well en Gabriele Gori.

Een verhaal over een beeldschone vrouw die door haar alleenstaande vader wordt verkracht en het klooster in gaat, waar ze een verhouding krijgt met Moeder Overste. Gezien de schoonheid van haar lichaam kun je het de andere spelers niet kwalijk nemen dat ze opgewonden van haar raken. Veel naakt en mooie meisjes, maar weinig acteerwerk. Slecht geregisseerd bovendien.

Volpi della notte

1986 | Misdaad

Italië 1986. Misdaad van Bruno Corbucci. Met o.a. Viola Valentino, Fabrizia Carminati, Pamela Prati, Gianfranco Manfredi en Gabriele Gori.

Volpi (vossen) is een speciale vrouwelijke politie-brigade, die als stillen werken, waaronder Valentino, Carminati en Prati. Valentino speelt Anna, de enige getrouwde agente. Ze heeft een kind, maar ze is verknocht aan haar gevaarlijke werk. Carminati is Elena, de hardste en voortvarendste van het stel. De sensuele Prati speelt Myriam, die haar onweerstaanbare charmes inzet om misdadigers te verleiden en te ontwapenen. In de film zien we hoe dit drietal de misdaad bestrijdt met seks en vuurwapens. Het spel is zo-zo en de verhalen zijn weinig geloofwaardig, maar die meiden zijn dol om naar te kijken.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gabriele Gori op televisie komt.

Reageer