Eric Anjou

Regisseur, Scenarist

Eric Anjou is regisseur en scenarist.
Er zijn 2 films gevonden.

Cool Surface

1993 | Erotiek

Verenigde Staten 1993. Erotiek van Eric Anjou. Met o.a. Robert Patrick, Teri Hatcher, Mat McCoy, Ian Buchanon en Cyril O'Reilly.

Anjou die ooit het scenario schreef voor 976-EVIL II (dat zeer beslist geen meesterwerk is), heeft de regieaanwijzingen voor dit onwaarschijnlijke filmpje gegeven. Het gaat over een schrijver van erotische verhalen, wiens vriendin en passant werd vermoord en daarna inspiratie vindt voor een bestseller als hij het hoofd op hol laat brengen door zijn bovenbuurvrouw. Jammer genoeg laat die meid hem stikken. Kijker: stink er niet in, want het stelt niks voor; het verhaal noch het spel zijn alom inspirerend en dat is bij een seksfilm beslist een groot gemis!

976-Evil 2: The Astral Factor

1991 | Thriller, Horror

Verenigde Staten 1991. Thriller van Jim Wynorski. Met o.a. Brigitte Nielsen, Patrick O'Bryan, Debbie James, René Assa en Leslie Ryan.

O'Bryan speelt wederom de held in dit smakeloze vervolg. Ditmaal beschermt hij de aantrekkelijke studente James tegen haar geile professor, die over bovennatuurlijke krachten beschikt dankzij die duivelse telefoondienst. Snelfilmer Wynorski die een voorkeur heeft voor vrouwen met grote boezems is een medewerker van Roger Corman; hij heeft een satirisch soort humor dat hier maar even de kans krijgt, en wel in de scène waarin een uitzending van IT'S A WONDERFUL LIFE naadloos overgaat in THE NIGHT OF THE LIVING DEAD. Eric Anjou schreef het scenario naar een verhaal van Rick Glassman. Camerawerk van Zoran Hochstatter.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eric Anjou op televisie komt.

Reageer