Robert Torti

Acteur

Robert Torti is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

1999 | Musical, Familiefilm

Verenigd Koninkrijk 1999. Musical van David Mallet en Steven Pimlott. Met o.a. Donny Osmond, Maria Friedman, Richard Attenborough, Joan Collins en Robert Torti.

De geboorte van Jezus met in het middelpunt Jozef (Osmond) als muzikale kerstvertelling. Vanwege de muziek en Osmond te pruimen, maar het verhaal is armoe troef. De rol van verteller wordt door Friedman vervuld en zij verdient duidelijk beter. Door niemand minder geproduceerd en gecomponeerd dan Andrew Lloyd Webber (EVITA, Cats), maar ook hij is koning Croesus niet, al hebben veel van zijn producties grote kwaliteit en ze zijn eclatante successen geworden. Veteranen Collins als Mrs. Potiphar en Attenborough als Jacob zijn ook van de partij. Dolby Digital.

Alley Cat

1984 | Actiefilm

Verenigde Staten 1984. Actiefilm van Eduardo Palmos. Met o.a. Karin Mani, Robert Torti en Britt Helfer.

Een jong meisje, expert op het gebied van zelfverdediging, wil de wijk zuiveren van misdadigers. Typische goedkope burgerwachtfilm.

Joseph and the amazing dreamcoat

-1 | Musical

Verenigde Staten. Musical van Steven Pimlott en David Mallet. Met o.a. Robert Torti, Joan Collins, Richard Attenborough, Maria Friedman en Donny Osmond.

Film over de bijbelse figuur Joseph en zijn bijzondere jas. Het verhaal van Joseph begint eeuwen geleden toen hij met zijn twaalf broers bij zijn vader Jacob woonde. Joseph is de jongste en alle broers zijn jaloers op hem omdat hij de lieveling is van vader. Het wordt er niet beter op wanneer Joseph van zijn vader een jas krijgt. Zijn broers zinnen op wraak en verkopen Joseph aan een rijke man. Er wacht hem een bewogen toekomst

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Robert Torti op televisie komt.

Reageer