Justin Lauer

Acteur

Justin Lauer is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Creeps

1997 | Horror

Verenigde Staten 1997. Horror van Charles Band. Met o.a. Rhonda Griffin, Justin Lauer en Bill Moynihan.

VV.

Centerfold

1996 | Erotiek

Verenigde Staten 1996. Erotiek van Kelley Cauthen. Met o.a. Cheryl Bartel, Gabriella Hall, Ed Hazzard, Jim Kocher en Justin Lauer.

Regisseuse Cauthen leerde het vak door erotische films te monteren, hetgeen bij dit genre dat direct op video uitkomt en met de videocamera opgenomen wordt, zeer belangrijk is. Het scenario bij dergelijke seksfilms speelt meestal een geringe rol en dat is ook hier weer het geval. Een leuke meid van achttien uit de provincie wil filmster worden, maar komt in Hollywood in een heel ander wereldje terecht, waardoor ze o.a. als naaktmodel gaat werken. Ze zet door en bereikt een soort hoogtepunt. Dit biedt de kijker dan weer de gelegenheid naar bloot te kijken, waardoor hij de intrige, als daar sprake van is, eventjes kan vergeten. Artistiek peil en spelprestaties zijn bij dergelijke rolprentjes niet belangrijk.

Midnight temptations

1995 | Erotiek

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ralph E. Portillo. Met o.a. Simon Page, Anthony Flaco, Casey Mitchell, Justin Lauer en Wendy Hamilton.

April is modeontwerpster en vastbesloten te winnen tijdens een modeontwerpwedstrijd. Haar grootste rivaal is Danny, die zij al vanuit haar jeugd kent. Beiden hebben er alles voor over om de wedstrijd te kunnen winnen. Ze willen zelfs het bed delen met personen die van invloed kunnen zijn. Wanneer een grote modebaas wordt vermoord, wijzen alle vingers naar April en moet zij er alles voor doen om haar naam te zuiveren

Midnight Temptation

1995 | Erotiek, Thriller

Verenigde Staten 1995. Erotiek van Ralph E. Portillo. Met o.a. Wendy Hamilton, Casey Mitchell, Justin Lauer, Christina Straunje en Simon Page.

De titel slaat op een collectie van een drietal mode- ontwerpers. Bij de lancering van hun nieuwe gewaden raakt een van hen betrokken bij moord, waarvan zij zich absoluut niets kan herinneren. Klinkt redelijk, maar het stelt echt niks voor.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Justin Lauer op televisie komt.

Reageer