John Dirlam

Regisseur, Cameraman

John Dirlam is regisseur en cameraman.
Er zijn 2 films gevonden.

To Kill For

1991 | Thriller, Misdaad

Verenigde Staten 1991. Thriller van John Dirlam. Met o.a. Michael Madsen, Laura Johnson, Anthony Hamilton, Kim McKamy en Redmond Hicks.

Beaumont is een slaperig stadje, ergens aan de oostkust van Amerika. Totdat op een dag een projectontwikkelaar in aanwezigheid van een vriendin vermoord wordt in het zwembad. Wie, wat, waarom? Inspecteur Madsen moet een moord oplossen waarvoor geen enkel motief te vinden is. Onderweg maakt hij de fout om verliefd te worden op Johnson, de eigenares van het zwembad, die nota bene ook nog de hoofdverdachte is. Thriller die op originele manier een routineuze moordzaak op het scherm brengt. De rauw- realistische sfeer maakt er een onvervalste serie noire van. De bizarre personages worden sober maar goed vertolkt. George D. Putnam is de auteur van het verrassende scenario. Achter de camera stond regisseur Dirlam zelf. Ook bekend als FATAL INSTINCT.

Distortions

1986 | Thriller, Fantasy, Horror

Verenigde Staten 1986. Thriller van Armand Mastrioanni en Armand Mastroianni. Met o.a. Steve Railsback, Olivia Hussey, Piper Laurie, June Chadwick en Rita Gam.

Hussey, die ooit als kind meemaakte dat haar moeder haar vader neerstak, is nu weduwe. Haar man Albert wordt aan de rand van een weg dood gevonden. Er is een levensverzekering van twee miljoen dollar en een hebzuchtige tante, Laurie. Ze krijgt het gevoel dat iemand of iets haar gek aan het maken is, want ze heeft allerlei hallicunaties en vraagt zich af of haar man wel ├ęcht dood is. Trage, zich voortslepende occulte thriller met een botte finale vol gratuit geweld. Scenario van John Goff. Camerawerk van John Dirlam.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Dirlam op televisie komt.

Reageer