John Bruce

Regisseur

John Bruce is regisseur.
Er zijn 4 films gevonden.

Agatha Christie's Poirot: The Underdog

1993 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1993. Mysterie van John Bruce. Met o.a. David Suchet, Hugh Fraser, Pauline Moran, Ann Bell en Adie Allen.

Na een inbraak ontstaat brand in het labo van Lill, waar synthetische rubber wordt ontwikkeld die hij aan de Duitsers wil verkopen. Na de brand neemt hij het dossier mee naar huis. Hij verzamelt ook Belgische bronzen beeldjes en omdat Poirot (Suchet) daarvoor belangstelling heeft komt hij in contact met Hill. Wanneer later Lill wordt vermoord moet Poirot beslissen of het motief politiek of commercieel is. Naar Agatha Christie`s gelijknamig boek (Nederlandse titel: De getergde) gedramatiseerd door Bill Craig, levendig, prettig, met vlotte dialogen. Behoort tot de vijfde reeks van de Suchet-Poirot AGATHA CHRISTIE'S POIROT-verfilmingen.

Agatha Christie's Poirot : The Case of the Missing Will

1993 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1993. Mysterie van John Bruce. Met o.a. David Suchet, Hugh Fraser, Philip Jackson, Pauline Moran en Beth Goddard.

Kingston, een oude vriend van Poirot (Suchet), houdt niet van vrouwen. Daarom besluit hij ook zijn testament te veranderen, maar hij wordt vermoord voordat hij de kans krijgt dit te doen. Aan Poirot om de moordenaar te vinden. Het testament blijkt bovendien zoek. Hoewel een aantal wendingen niet te verrassend zijn toch weer een degelijk speurdersverhaal naar Agatha Christie`s boek (Nederlandse titel: Het verborgen testament) gedramatiseerd door Douglas Watkinson. Eén van de acht films van de vijfde reeks uit AGATHA CHRISTIE'S POIROT.

The Life and Works

1988 | Drama

Verenigd Koninkrijk 1988. Drama van John Bruce. Met o.a. Judy Campbell, Selina Cadell, Tony Forsyth, Kate Gartside en Jonathan Adam.

Een vergeten schrijfster, die bijna aan de grond zit, komt weer in de publiciteit als één van haar beruchte boeken opnieuw wordt uitgegeven. Interessant verhaal over het verlies van privacy dat gepaard gaat met roem, iets dat zelfs over het graf heenreikt.

Miss Morrison's Ghosts

1981 | Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1981. Mysterie van John Bruce. Met o.a. Dame Wendy Hiller, Hannah Gordon, Bosco Hogan en Vivian Pickless.

Twee dames bezoeken in 1901 het paleis van Versailles. Het zijn ontwikkelde dames die les geven op de universiteit van Oxford. Niemand begrijpt hun verhalen dan ook als ze terugkeren en beweren Marie Antoinette gezien te hebben en haar hofhouding. De dames gaan het uitzoeken en raken ondertussen in conflict met de leiding van de universiteit die het nonsens vindt. Gebaseerd op het boek AN ADVENTURE door de beide dames zelf geschreven: Elizabeth Morrison (gespeeld door Hiller) en Frances Lamont (Gordon).

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer John Bruce op televisie komt.

Reageer