Kiril Variyski

Acteur

Kiril Variyski is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Tchovek na povazha

1986 | Drama

Bulgarije 1986. Drama van Hatcho Boyadshiyev. Met o.a. Todor Kolev, Nikolay Sotirov, Anton Radichev en Kiril Variyski.

Een film naar een waar gebeurd verhaal. Een dronken chauffeur wordt per ongeluk gedood door zijn collega bij het transportbedrijf. Om een onschuldige man te beschermen vertelt Toni de waarheid. Als hij de politie ook vertelt hoe illegaal transport verricht wordt, dwingen zijn collega's hem ontslag te nemen. Realistische details verhogen de geloofwaardigheid van dit eenvoudige verhaal over morele onverschilligheid. Ook bekend als A MAN ON THE ROAD.

Inspector byez orudjie

1986 | Actiefilm, Misdaad

Bulgarije 1986. Actiefilm van Stephan Gyrdyev. Met o.a. Kiril Variyski, Ivan Savov en Ina Popova.

Twee politie-inspecteurs onderzoeken een dubbele roof en zitten de daders na in een dramatische achtervolging per auto. Een documentaire-achtige maar oppervlakkige film met routineus politiewerk en wat spectaculaire stunts.

Dwadeset i tchetiri tchasa dyshd

1983 | Drama

Bulgarije 1983. Drama van Vladislav Ikonomov. Met o.a. Ewa Szykulska, Stefan Danailov, Stefan Mavrodiyev, Nikola Dadov en Velio Goranov.

Een redelijke en soms ontroerende verfilming van twee verhalen van Yordan Yovkov, die bekend staat als de 'Bulgaarse Tsjechov'. Elisa, een mooie circusartieste, houdt een feestje met vier mannen: een ruwe legerofficier, een gedesillusioneerde leraar, een eccentrieke goochelaar en een verveelde chirurg. Al gauw krijgen de zwartgalligheid van de Balkan en de alcohol de overhand, wat resulteert in een gewelddadig conflict. Harde maar stijlvolle film met een ongelooflijke bezetting, aangevoerd door de Poolse actrice Szykulska.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Kiril Variyski op televisie komt.

Reageer