Eric del Castillo is acteur.
Er zijn 9 films gevonden.

Muelle rojo

1987 | Historische film, Biografie

Mexico 1987. Historische film van José Luis Urquieta. Met o.a. Ignacio López Tarso, Manuel Ojeda en Eric del Castillo.

Deze film werd geproduceerd door de co[KA3]operatie A.T.A. (Artistas y Téchnicos Acociados) en het 'Sindicato de Trabajadores del Puerto' Het is een saaie en geforceerde hommage aan de huidige leider van het genoemde syndicaat Gerardo Gómez Castillo. Zonder enig belang.

La Virgen y el fotógrafo

1982 | Komedie

Colombia 1982. Komedie van Luis Alfredo Sánchez. Met o.a. Ampara Grisales, Franki Linero, Eric del Castillo en Mónica Herrán.

Aan de hand van de geschiedenis van een fotograaf die omringd wordt door verschillende personages die het universum van een klein Colombiaans dorp typeren, onstaat een tropisch fresco met een vleugje zwarte humor, ironie en realisme. Een niet erg geslaagde tragi-komedie.

Blancanieves y sus 7 amantes

1981 |

Mexico 1981. Ismael Rodríguez. Met o.a. Sasha Montenegro, Eric del Castillo, Noe Murayama en Rafael Inclán.

De avonturen van een mooie politieagente, die zeven gevaarlijke voortvluchtigen moet arresteren. Een domme parodie op de onsterfelijke SNOW WHITE AND THE SEVEN DWARFS.

Tarahumara

1964 | Drama

Mexico 1964. Drama van Luis Alcoriza. Met o.a. Ignacio López Tarso, Jaime Fernández, Aurora Clavel en Eric del Castillo.

Op het platteland in Mexico worden de Indianenvrouwen door het 'caciquismo' uitgebuit. Één van de beroemdste en meest geslaagde films van Alcoriza, die dikwijls als de tweede Luis Buñuel aangeduid wordt.

El Espadachín

1964 | Avonturenfilm, Historische film

Mexico 1964. Avonturenfilm van Arturo Martínez. Met o.a. Ariadna Welter, Dagoberto Rodríguez, Germán Robles en Eric del Castillo.

De beroemde vechtjas Pedro de Araujo moet een markiezin en haar dochter redden uit de klauwen van een kwaadaardige graaf. Het eerste deel van een serie van drie cape-en-degenfilms. De vervolgen zijn: DOS CABALLEROS DE ESPADA en LA DUQUESA DIABOLICA; ze kwamen in hetzlfde jaar uit. Het scenario is van Raúl de Anda, die tevens de film produceerde.

El mundo de las drogas

1963 | Thriller

Mexico 1963. Thriller van Alberto Mariscal. Met o.a. Julio Aldama, Luz María Aguilar, Olivia Michel en Eric del Castillo.

Vorvolg op DIVISION NARCOTICOS, waarin dezelfde hoofdrolspelers drugshandelaren moeten opsporen. Even zwak als zijn voorganger.

Tormente en el ring

1962 | Sportfilm

Mexico 1962. Sportfilm van Fernando Fernández. Met o.a. Julio Aldama, Angélica María, Jaime Fernández en Eric del Castillo.

Verscheidene boksers worden vermoord als ze in de ring niet klein te krijgen zijn. Voortzetting van EL SENOR TORMENTA en net zo stuntelig. Ook deze film bestaat uit drie episiden: Tormente en el ring, El secuestro en La lucha final.

Las vengadoras enmascaradas

1962 | Avonturenfilm

Mexico 1962. Avonturenfilm van Federico Curiel. Met o.a. Kitty de Hoyos, Eric del Castillo en Dagoberto Rodríguez.

Vervolg op LAS HERMANAS X. Deze keer proberen twee gemaskerden een dief te grijpen. Net als zijn voorganger bestaat de film uit drie episoden: Las vengadores enmascerados, Jimmy en Astucia diabólica.

El señor Tormente

1962 | Sportfilm

Mexico 1962. Sportfilm van Fernando Fernández. Met o.a. Julio Aldama, Angélica María, Jaime Fernández en Eric del Castillo.

Een bokser ontsnapt uit de klauwen van de onderwereld en aan het obscure boksersmilieu, ondanks dat zijn vriendin erop aandringt dat hij terugkomt. Het eerste deel van een serie van twee films, bestaande uit drie episoden: El señor Tormenta, La derrota en Trampa en el ring. Zeer middelmatig.