Igor Ledogorov

Acteur

Igor Ledogorov is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

Poema o krjljach

1980 | Historische film

SU 1980. Historische film van Daniil Chrabrovitsky. Met o.a. Vladislav Strzheltsjik, Yoeri Yakoulev, Anatoli Azo, Yoeri Kajurov en Nikolai Annenkov.

Een historische schets van de ontwikkeling van de Russische luchtvaartindustrie. USA-titel: POEM OF WINGS.

Front za Liniei fronta

1978 | Oorlogsfilm

SU 1978. Oorlogsfilm van Igor Gostev. Met o.a. Viacheslav Tikhonov, Oleg Zhakov, Ivan Lapikov, Evgeny Matveyev en Igor Ledogorov.

Een spannende oorlogsfilm over de strijd van de Sovjets tegen de Duitsers tijdens WOII. De film houdt zich bezig met de manoeuvres van een eenheid, die onder commando staat van Majoor Mlynsky en die opdrachten uitvoert van Hoogste Commando van de Sovjets achter de vijandelijke linies. USA-titel: A FRONT BEHIND THE FRONT LINE.

Portret s dozjdiom

1977 | Drama

SU 1977. Drama van Gavril Egiazarov. Met o.a. Galina Polskich, Igor Ledogorov, Alexei Petrenko en Valentina Taljzina.

De heldin is een veertig jaar oude vrouw die in een drukkerij werkt en wier leven wordt beheerst door de zorgen en problemen van andere mensen. De film is een karakterstudie van onbaatzuchtigheid; de vrouw moet tegelijkertijd haar eigen problemen het hoofd bieden. USA-titel: A PORTRAIT WITH RAIN.

Legenda o Tile

1977 | Avonturenfilm, Historische film

SU 1977. Avonturenfilm van Alexander Alov en Vladimir Naumov. Met o.a. Lembit Ulfsak, Natalia Belokhvostikova, Evgeni Leonov, Mikhail Ulianov en Alla Demidova.

In deze uit twee delen bestaande film worden de avonturen van Tijl Uilenspiegel gevolgd. Het verhaal speelt zich af in de zestiende eeuw en is een filosofisch en episch werk over de strijd om vrijheid, de ware geschiedenis van het leven en de onsterfelijke geest van het volk in die tijd. De film vermengt legende en folklore met historische waarheden. Amerikaanse titel: THE LEGEND OF TILL.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Igor Ledogorov op televisie komt.

Reageer