Didar Domehri is producer.
Er zijn 4 films gevonden.

Girls of the Sun

2018 | Drama

Frankrijk/België/Georgië/Zwitserland 2018. Drama van Eva Husson. Met o.a. Golshifteh Farahani, Emmanuelle Bercot, Erol Afsin, Evin Ahmad en Zübeyde Bulut.

Bang Gang (A Modern Love Story)

2015 | Drama

Frankrijk 2015. Drama van Eva Husson. Met o.a. Marilyn Lima, Daisy Broom, Finnegan Oldfield en Lorenzo Lefèbvre.

Als twee zestienjarige vriendinnen strijden om de gunst van de populaire, zeventienjarige, alleenwonende Alex, verzint een van beiden tijdens een feestje een seks-spel (Bang Gang) dat uitloopt op een orgie. Een ietwat pretentieus coming of sex-verhaal dat een licht nostalgische toon koppelt aan seksuele uitspattingen, social media en emotionele afstand. Een niet al te gelukkige combinatie die net wat te zelfbewust aandoet, met radioberichten over een treinramp, een bijrol voor een hamster en een uitleggerige moraal.

7 Days in Havana

2012 | Drama

Spanje/Frankrijk 2012. Drama van Laurent Cantet, Benicio Del Toro, Julio Medem, Gaspar Noé en Elia Suleiman. Met o.a. Josh Hutcherson, Daniel Brühl, Emir Kusturica, Melissa Rivera en Elia Suleiman.

De lijst met makers van deze episodenfilm is indrukwekkend, maar dat geldt niet voor het resultaat. 7 Days in Havana is een zielloos rommeltje, met onbenullige verhaallijntjes die zich ook in elke andere wereldstad hadden kunnen afspelen. Leonardo Padura schreef de scripts voor zeven nogal clichématige verhaaltjes, die de regisseurs voor hun rekening konden nemen. Suleiman en Noé trokken echter hun eigen plan, en niet toevallig zijn hun filmpjes - met afstand - de beste.

11 Flowers

2011 | Drama

China/Frankrijk 2011. Drama van Wang Xiaoshuai. Met o.a. Liu Wenqing, Wang Jinchun en Yan Ni.

Aan het einde van de Culturele Revolutie, op het Chinese platteland gesitueerde coming of age-film, over een elfjarig jochie, zijn lieve, hard werkende moeder en zijn wijze vader, een intellectueel annex kunstenaar. Regisseur Wang Xiaoshuai maakte in 1997 de grimmige aanklacht Frozen, die hij uit angst voor repercussies presenteerde onder een pseudoniem. De toon van het fraai gefotografeerde 11 Flowers is totaal anders: het is een levendig, maar ook wat braaf drama, waaraan de Chinese autoriteiten nauwelijks aanstoot kunnen nemen.