Flore Fitzgerald is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Une semaine de vacances

1980 | Drama

Frankrijk 1980. Drama van Bertrand Tavernier. Met o.a. Nathalie Baye, Gérard Lanvin, Michel Galabru, Philippe Noiret en Flore Fitzgerald.

Vedette Nathalie Baye (1948) sprankelt als Laurence, een 31-jarige onderwijzeres die probeert haar prioriteiten op een rijtje te krijgen tijdens een weekje vrijaf van haar scholieren en van haar vrienden en familie. Gevierd cineast Tavernier, een adept van volksrealisme, richtte zich op de persoonlijke overwegingen van de lerares (wat is mijn roeping?) en schetst op de achtergrond subtiel het starre onderwijsklimaat en het veranderende leerlingenbestand. Tavernier betoonde in 1999 opnieuw zijn hart voor de zaak met Ça commence aujourd'hui, een drama over een bevlogen kleuterleraar.

La Frisée aux lardons

1978 | Komedie

Frankrijk 1978. Komedie van Alain Jaspard. Met o.a. Bernard Ménez, Bernadette Lafont, Michel Aumont, Pascale Rocard en Jacques Pessis.

Boulevardkomedie met Ménez als een brave echtgenoot die van het verblijf van vrouwlief aan zee gebruik maakt om in Parijs de bloemetjes buiten te gaan zetten. Banaal, luidruchtig en ongeveer even leuk als de gemiddelde les biologie op school.

La Grande frime

1976 | Familiefilm

Frankrijk 1976. Familiefilm van Henry Zaphiratos. Met o.a. Fabrice Zaphiratos, Marie-Thérèse Haberlay, Henry Renan, Gisèle Grimm en Christian Denayer.

Een braaf familiefilmpje over vier jongelui en hun sentimentele probleempjes, hun manieren om een centje bij te verdienen, hun motoren, kortom, hun saaie leventje. Zou als 8mm- vakantiefilmpje, geprojecteerd op de muur van de woonkamer, beslist een sympathieke indruk maken.