Christopher Norris: cast.
Er zijn 5 films gevonden.

Max Knight: Ultra Spy

2000 | Komedie, Sciencefiction, Familiefilm, Thriller

Australië​/​​Verenigde Staten 2000. Komedie van Colin Budds. Met o.a. Michael Landes, Rachel Blakely, Brooke Harman, Chris Morris en Anja Colby.

Gridlock

1980 | Komedie, Drama

Verenigde Staten 1980. Komedie van James Frawley. Met o.a. Desi Arnaz Jr., John Beck, Shelley Fabares, Phil Foster en James Gregory.

Komische chaos rond een snelweg vol tv-sterren, wanneer het autoverkeer van Los Angeles knarsend tot stilstand komt als gevolg van een serie bizarre ongelukken. Scenario van Stephen Hattman en Dave Hackel. Hertiteld: THE GREAT AMERICAN TRAFFIC JAM.

Lady of the House

1978 | Drama

Verenigde Staten 1978. Drama van Ralph Nelson en Vincent Sherman. Met o.a. Dyan Cannon, Armand Assante, Zohra Lampert, Melvin Belli en Christopher Norris.

Cannon speelt Sally Stanford een vrouw die rond 1938 de madam van een Californisch bordeel in San Francisco is in een vrouwvijandige maatschappij. Ze besluit dit niet langer te pikken en gaat de politiek in. Ze brengt het in 1976 ten slotte tot burgemeester van het fraaie plaatsje in de Baai van San Francisco, Sausalito. Ze geeft een boeiende rol weg. Scenario van Ron Koslow.

Eat My Dust

1976 | Actiefilm

Verenigde Staten 1976. Actiefilm van Charles B. Griffith. Met o.a. Ron Howard, Christopher Norris, Warren Kemmerling, Dave Madden en Rance Howard.

Zenuwslopend vertelseltje over twee jonge autorijders die hun zucht naar snelheid maar niet kunnen bevredigen.

Summer of '42

1971 | Drama, Familiefilm

Verenigde Staten 1971. Drama van Robert Mulligan. Met o.a. Jennifer O'Neill, Gary Grimes, Jerry Houser, Oliver Conant en Katherine Allentuck.

Grimes, Houser en Conant brengen de zomer van 1942 door aan de kust van New England. In hun lichaam ontwaken seksuele gevoelens. De één is wat praktischer ingesteld dan de ander. De gevoelige Grimes wordt verliefd op de zeven jaar oudere O'Neill wiens echtgenoot aan het front is. Hij zoekt contact met haar, maar alles blijft platonisch. Tot ze verneemt dat haar man sneuvelde. Sentimentele kijk op de liefde van een jongeman voor een jonge vrouw die door het leven bedrogen werd. De sfeer van die oorlogsjaren in Amerika wordt zeer goed weergegeven, maar soms wordt de melo er nogal dik opgelegd. Herman Raucher schreef het scenario, dat door Robert Surtees in prachtige beelden werd omgezet. Michel Legrand won niet alleen een Oscar met zijn score, maar het thema werd ook nog een internationale hit. Gevolgd door CLASS OF '44.