Eve Gray

Acteur

Eve Gray is acteur.
Er zijn 4 films gevonden.

The Vicar of Bray

1937 | Romantiek, Historische film

Verenigd Koninkrijk 1937. Romantiek van Henry Edwards. Met o.a. Stanley Holloway, Felix Aylmer, Hugh Miller, K. Hamilton Price en Margaret Vines.

De despotische koning Charles I (Miller) wordt onder druk gezet door het parlement en hij doet beroep op de Ierse hertog van Brendon (Aylmer). Tevens maakt hij zich zorgen over het gebrek aan verantwoordelijkheid van zijn zoon, Prins Charles (Price). Brendon geeft de koning de raad om de priester van Bray (Holloway) in dienst te nemen als priv[KA1]e-leraar voor de prins. De priester verlaat zijn parochie tegen zijn zin, maar een bevel van de koning kan hij niet weigeren. De breuk tussen de koning en het parlement wordt onvermijdelijk en er dreigt een burgeroorlog. Terug in Bray is de priester getuige van de onmogelijke liefde tussen Norah Brendon (Vines) en Dennis Melross (Knight) wiens vaders in verschillende kampen strijden. Een erg trage romantische fantasie over de strijd tussen de Stuarts en Oliver Cromwell. Het geheel heeft weinig om het lijf, maar Holloway speelt zijn rol ontwapenend, ook al barst hij te pas en te onpas in zingen uit, wat niet erg geloofwaardig overkomt tegenwoordig. H. Fowler Mear baseerde zijn scenario op een verhaal van Anson Dyer. Fotografie is van William Luff.

The Silver Blaze

1937 | Misdaad, Mysterie

Verenigd Koninkrijk 1937. Misdaad van Thomas Bentle. Met o.a. Arthur Wontner, Ian Fleming, Eve Gray en Lyn Harding.

Een beroemde Sherlock Holmes-film, in 1941 in de VS uitgebracht onder de titel MURDER AT THE BASKERVILLES.

Silver Blaze

1937 |

1937. Thomas Bentley. Met o.a. Lawrence Grossmith, Eve Gray, Judy Gunn, Ian Fleming en Arthur Wontner.

Een beroemde Sherlock Holmes-film, in 1941 in de VS uitgebracht onder de titel MURDER AT THE BASKERVILLES.

Death on the Set

1935 | Thriller

Verenigd Koninkrijk 1935. Thriller van Leslie Hiscott. Met o.a. Henry Kendall, Jeanne Stuart, Eve Gray, Garry Marsh en Wally Patch.

Een zeer onbemind filmregisseur, die een soort dubbelleven lijkt te lijden, wordt dood gevonden in de studio. Een goed gemaakte 'kleine' thriller waarin Henry Kendall zich kan uitleven.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Eve Gray op televisie komt.

Reageer