Arthur Hunnicut

Acteur

Arthur Hunnicut is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Winterhawk

1976 | Western

Verenigde Staten 1976. Western van Charles B. Pierce en Charles Pierce. Met o.a. Michael Dante, Leif Erickson, Woody Strode, Denver Pyle en Elisha Cook jr.

Een goedbedoeld maar veel te lang melodrama over een Blackfoot-krijger (Dante) die blanke kolonisten om een serum tegen de pokken komt vragen. Hij wordt beroofd en hij ontvoert vervolgens uit wraak enkele blanke kinderen. Soms nogal erg gewelddadig. Gefilmd in Techniscope.

El Dorado

1967 | Western

Verenigde Staten 1967. Western van Howard Hawks. Met o.a. John Wayne, James Caan, Charlène Holt, Michèle Carey en Arthur Hunnicut.

Revolverheld Wayne treedt in dienst bij veebaron Asner. Zijn oude vriend Mitchum, die nu sheriff is, waarschuwt hem voor de gewiekste kerel, die het vooral heeft gemunt op de landerijen van Armstrong. Hij wil bij Asner zijn ontslag indienen. Dan wordt hij onder vuur genomen door een zoon van Armstrong, die hij kan neerschieten. De jongen wordt echter gewroken door zijn zus, die Wayne zwaar verwondt. Na zijn herstel is hij niet meer de oude. Deze opvolger van RIO BRAVO is eveneens een western van de betere soort, met een reeks bekende gezichten uit het genre. Leigh Bracketts scenario is geïnspireerd door de roman The Stars In Their Courses van Harry Brown en zit vol vermakelijke dialogen, die uitstekend klinken uit de mond van acteurs als Wayne, Mitchum en Caan. Oogstrelende fotografie van Harold Rosson.

Born Reckless

1959 | Romantiek

Verenigde Staten 1959. Romantiek van Howard W. Koch. Met o.a. Mamie Van Doren, Jeff Richards, Arthur Hunnicut, Carol Ohmart en Tom Duggan.

Een op maat gesneden, veelbelovende stoeipartij met Van Doren en Richards die verliefd op elkaar zijn en ook nog succes zoeken bij de rodeo.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Arthur Hunnicut op televisie komt.

Reageer