Jere Austin

Acteur

Jere Austin is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

The Demon

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van Cliff Smith. Met o.a. Jack Hoxie, Lola Todd, William Welsh, Jere Austin en Al Jennings.

Voor een bende plunderaars, die de bezittingen van ranchers in brand steken om hun land te kunnen inpikken, is Hoxier inderdaad de Duivel. Hij ziet kans de bende binnen te dringen, het brein op te sporen en vervolgens de sheriff met een posse op de bende af te sturen zonder zelf natuurlijk te staan toekijken. Actie was er genoeg in Hoxiers westerns; als acteur was hij echter maar matig, wat hij zelf nimmer ontkende. Maar zodra hij op de rug van Scout kon springen en over de prairie kon galopperen, was hij een ware zoon van het westen.

The Cowboy and the Countess

1926 | Western

Verenigde Staten 1926. Western van R. William Neill. Met o.a. Buck Jones, Helen D'Algy, Diana Miller, Harvey Clark en Monte Collins Jr..

Western met circus en romantiek, door Adele Buffington en Maxine Alton geschreven; Charles Darnton bewerkte hun verhaal. Helen D'Algy is een gravin uit een denkbeeldig rijk, die in het westen rondtoert en wier leven wordt gered door Buck Jones. Trouwen doet ze thuis met een hertog, Norton. Maar zo ver komt het niet. Buck sluit zich aan bij een circus dat uitgerekend naar haar land reist, en daar komt Buck erachter dat die hertog niet deugt. Zo wordt iedereen gelukkig. Reginald Lyons stond achter de camera bij de opnamen voor dit niemendalletje.

Pure Grit

1923 | Western

Verenigde Staten 1923. Western van Nat Ross. Met o.a. Roy Stewart, Esther Ralston, Jere Austin, Jack Mower en Verne Winter.

Western waarin Stewart als Texas Ranger achter de moordenaar van de broer van Ralston aanzit en onderweg ook nog even afrekent met een bende veedieven. Isadore Bernstein bewerkte de roman A Texas Ranger van William MacLeod Raine. Benjamin Kline deed het camerawerk.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Jere Austin op televisie komt.

Reageer