Dietrich Krausser

Regisseur

Dietrich Krausser is regisseur.
Er zijn 3 films gevonden.

Funny Boys und Funny Girls

1984 | Erotiek, Misdaad

Duitsland 1984. Erotiek van Dietrich Krausser. Met o.a. Jan Boven, Rainer Peets, Brigitte Borre, Maria Domingues en Gilda Gregory.

Twee vrienden komen steeds in de problemen vanwege vrouwen. Uiteindelijk proberen ze hun snel wisselende behoefte aan vrouwen met geld verdienen te combineren. Ze stichten een `flatreinigingsfirma` (waarom niet gewoon 'schoonmaakbedrijf'?) in deze beroerde film.

Atemlos vor Liebe

1970 | Misdaad, Erotiek

Duitsland 1970. Misdaad van Dietrich Krausser. Met o.a. Uschi Moser, Hans Hass Jr., Hans Peter Hallwachs, Monika Zinnenberg en Inge Marschall.

Een groepje jongeren gaat uit verveling op zoek naar misdaad en seks, maar loopt ten slotte een aantal kordaat optredende politiemannen in de armen. Een incompetent, heel onbenullig, werkje.

Technik der körperlichen Liebe

1968 | Erotiek, Documentaire

Duitsland 1968. Erotiek van Dietrich Krausser. Met o.a. Annelie Gebhardt, Werner Sippel, Eva Caroll, Hellmuth Grube en Tony Caroll.

`Deze film demonstreert alle seksuele en gemeenschapstechnieken, die tot de ontwikkeling van een harmonieus en gevari[KA3]eerd liefdesleven kunnen bijdragen`. Dat riepen destijds de affiches van deze buitengewoon populaire voorlichtingsfilm. Niettemin gebruikt het werkje eerst foto`s en later houten poppen (!) om ons de details van de copulatietechniek bij te brengen; de handeling zelf blijft fijntjes buiten beeld. Het mysterie van de seksuele beleving wordt genadeloos onder tafel gewerkt door 'Grundpositionen'en 'Funktionen' en de typisch Duitse zucht naar uitputtende rubricering en catalogisering. Zie ook Aufklärung-films.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Dietrich Krausser op televisie komt.

Reageer