Tania Alvarado is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Lo credevano uno stinco di santo

1974 | Western

Spanje/Italië 1974. Western van Juan Bosch. Met o.a. Anthony Steffen, Fernando Sancho en Tania Alvarado.

Een oude mijnwerker die in zijn leven nogal wat goud bij elkaar geroofd heeft, stort in en gaat dood. De gestolen schatten komen in handen van de plaatselijke keuterboertjes. Het verhaal zou nog kunnen, maar het is niet om aan te zien, zo slecht gespeeld en geregisseerd.

Sei gia' cadavere amigo...ti cerca Garringo

1971 | Western

Italië/Spanje 1971. Western van Juan Bosch. Met o.a. Richard Harrison, Fernando Sancho, Raf Baldassarre, Tania Alvarado en Indio Gonzales.

We vinden het gebruikelijke wraakthema in deze matte spaghetti-western waarin Harrison op jacht gaat naar de moordenaar van zijn vader. Dat is een grootgrondbezitter en die huurt een paar killers in om Harrison om zeep te helpen. Zo zijn er tenminste nog wat méér kandidaten om lijk te worden, en daar gaat het maar om. De rest is niet interessant. Scenario van Luciano Martino.

Il corsaro

1970 | Avonturenfilm, Actiefilm

Italië/Spanje 1970. Avonturenfilm van Antonio Mollica. Met o.a. Robert Woods, Tania Alvarado, Cris Huerta en Armando Calvo.

Franse strafgevangenen weten zich te bevrijden op een schip dat hen naar een duivels eiland moet voeren. Ze worden piraten en op een klein eilandje ontketenen zij samen met de gouverneur een opstand om een schat te bemachtigen en het juk van de Franse overheersing af te schudden. Een standaardwerkje zonder al te veel diepgang met lekker wapengekletter en het nodige rauwe geweld.