Samuel Weil is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Troma's War

1988 | Actiefilm, Komedie

Verenigde Staten 1988. Actiefilm van Michael Herz, Samuel Weil, Lloyd Kaufman en Michael Berz. Met o.a. Carolyn Beauchamp, Sean Bowen, Michael Ryder, Jessica Dublin en Steven Crossley.

Het vliegtuig uit Tromaville stort neer op een onbewoond eiland op Cubaans grondgebied. De overlevenden wachten tevergeefs op redding. Al vlug ontdekken ze dat het eiland gebruikt wordt als basis voor internationale terroristen van alle strekking, van neo-nazisten, over communisten, P.L.O., Baader-Meinhof, en noem maar op. De terroristen ontdekken hen en denken dat het een Amerikaans commando is dat hen wil vernietigen. Bovendien komen ze ongelegen want ze staan op het punt de democratie in Amerika te vernietigen. Krankzinnige actiefilm waarin een groepje overlevenden van een crash een goed getraind kamp van terroristen uitroeit. Je moet niets ernstig nemen in deze film, zoals iedereen die het productiehuis TROMA kent wel weet. De humor is ziekelijk en alles behalve subtiel. Lloyd Kaufman schreef het chaotische verhaal dat geadapteerd werd door hemzelf, Mitchell Dana, Eric Hattler en Thomas Martinek. Fotografie van James London.

The Toxic Avenger

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Michael Herz en Samuel Weil. Met o.a. Andree Maranda, Mitchell Cohen, Jennifer Baptist, Cindy Manion en Robert Prichard.

Sukkel Torgi werkt als schoonmaker in een fitnessclub, waar hij de pispaal is van macho-kerels en adembenemende meiden. Hun plagerijen gaan te ver wanneer de jongen belandt in een vat vol chemisch afval. Door het goedje verandert hij echter in een ijzersterk monster, dat zich ontpopt als de schrik van alle misdadigers in Tromaville. Vermakelijke camp-film, die elke subtiliteit mijdt als de pest. De stad bestaat enkel uit goede en slechte elementen, zonder tussenvormen. De liefdesgeschiedenis van Toxie en het blinde meisje is gewoonweg subliem in haar smakeloosheid. Het scenario van Joe Ritter naar een verhaal van Lloyd Kaufman is alleen geschikt voor liefhebbers van dit soort cinema, maar die krijgen dan ook waar voor hun geld. Special effects van Jennifer Aspinal en fotografie van Kaufman en James London. Gevolgd door twee sequels.

The First turn-on

1983 | Familiefilm, Erotiek

Verenigde Staten 1983. Familiefilm van Michael Herz en Samuel Weil. Met o.a. Georgia Harrell, Michael Sanville, Googy Gress, Heidi Miller en John Flood.

Vier tieners en hun kampleidster raken opgesloten in een grot. Om de tijd te verdrijven vertellen ze elkaar hun eerste seksuele ervaring. Uiteindelijk blijkt dat ze allemaal zitten te liegen en nog maagd zijn, waarop ze besluiten daar gezamenlijk wat aan te doen. Hun liefdeskreten veroorzaken een nieuwe beving en zo komen ze weer vrij. Je moet het maar bedenken.

Waitress!

1982 | Komedie

Verenigde Staten 1982. Komedie van Samuel Weil en Michael Herz. Met o.a. Carol Drake, June Martin, Renata Majer, Jim Harris en David Hunt.

Voor wie het nou echt het toppunt van humor vindt dat een chef-kok in de soep spuugt, valt er misschien nog wel een klein beetje te lachen om deze idiote komedie die zich afspeelt in een restaurant.

Squeeze Play

1980 | Komedie

Verenigde Staten 1980. Komedie van Samuel Weil. Met o.a. Jim Harris, Jenni Hetrick, Rick Gitlin, Helen Campitelli en Rick Kahn.

Het niveau van een amateurfilm; hij gaat over de competitie tussen vrouwen en mannen in een voorstadje waar softball de populairste sport is. De meeste grapjes gaan over de menselijke anatomie en de diverse lichaamsfuncties.