Roberta Findlay

Regisseur

Roberta Findlay is regisseur.
Er zijn 5 films gevonden.

Lurkers

1988 | Horror

Verenigde Staten 1988. Horror van Roberta Findlay. Met o.a. Christine Moore, Gary Warner, Marina Taylor, Carissa Channing en Tom Billett.

Een onbegrijpelijk rommelig verhaal over een jonge vrouw die haar hele leven al met zeer vreemde verschijnselen te maken heeft - net als dit scenario.

Prime Evil

1987 | Horror

Verenigde Staten 1987. Horror van Roberta Findlay. Met o.a. Christine Moore, Mavis Harris, Max Jacobs, Tim Gail en William Beckwith.

Deze goedkope horror, waarin weinig lijn zit, beschrijft een al heel lang bestaande sekte van duivelvereerders in het moderne New York City. Kan iemand Moore redden, die hun volgende menselijke offer is? Belangrijker: zullen de filmmakers ooit leren een scène netjes te monteren?

Blood Sisters

1987 | Horror, Erotiek

Verenigde Staten 1987. Horror van Roberta Findlay. Met o.a. Amy Brentano, Dan Erickson, Shannon McMahon, Cjerste Thor en Marla Machart.

Onwelriekende horror-rommel over de leden van een vrouwelijke studentenvereniging, die in een bespookt bordeel geterroriseerd worden door een maniak.

The Oracle

1985 | Horror

Verenigde Staten 1985. Horror van Roberta Findlay en Rafael Guadelupe. Met o.a. Caroline Capers Powers, Roger Neil, Stacy Graves, Victoria Dryden en Pam LaTesta.

Een kwaadwillige geest wil dat een onschuldige vrouw de moord op hem wreekt. Een tamelijk absurd verhaal, maar griezelig genoeg om de belangstelling te wekken van verstokte horrorverslaafden.

Angel Number 9

1974 | Erotiek

Verenigde Staten 1974. Erotiek van Roberta Findlay. Met o.a. Darby Lloyd Rains, Jamie Gillis, Jennifer Jordan, Mark Stevens en Alan Marlo.

Een jongeman die alle meisjes die hij zwanger heeft gemaakt de bons heeft gegeven, sterft na een auto-ongeval, komt in de hemel en moet voor straf terug naar aarde als vrouw, om aan den lijve te ondervinden hoe zwaar het lot der vrouwen is. De film is [KA1]e[KA1]en lange uitkleedpartij en aan de `ludieke nummertjes` komt geen einde. Wanprodukt; alleen voor mensen, die per se willen weten hoe Amerikaanse engelen in de hemel `het doen` (met al die vleugels en zo...)

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Roberta Findlay op televisie komt.

Reageer