Fernando Almada is acteur.
Er zijn 8 films gevonden.

Siete en la mira

1985 | Actiefilm

Mexico 1985. Actiefilm van Pedro Galindo. Met o.a. Mario Almada, Fernando Almada, Jorge Reynoso en Eleazar García jr..

Een groep punkers arriveert in een rustig dorpje. De 'sheriff' van het plaatsje is van mening dat het geen kwaad kan hen met rust te laten, maar zijn assistent denkt er anders over. Een domme film, een van de vele die door de familie Galindo geproduceerd zijn.

El Criminal

1985 | Western

Mexico 1985. Western van Fernando Durán. Met o.a. Fernando Almada, Mario Almada en María Eugenia Llamas.

Een man besluit zich te wreken op de bandieten die zijn ranch wilden afpakken. Een mislukte poging om een klassieke western te maken.

El tesoro de Atahualpa

1966 | Avonturenfilm

Mexico/Peru 1966. Avonturenfilm van Vicente Oroná. Met o.a. Ana Luisa Peluffo, José Elías Moreno, Fernando Almada en Nancy Vidalón.

Er wordt een reddingsexpeditie op touw gezet voor de overlevenden, waaronder een geleerde, van een vliegtuigongeluk in het Amazonegebied. Belachelijk slecht en vol cliché's. De film was een groot kassucces.

Los jinetes de la bruja

1965 | Avonturenfilm

Mexico 1965. Avonturenfilm van Vicente Oroná. Met o.a. Kitty de Hoyos, Fernando Almada, Dagoberto Rodríguez en Enrique Alvarez Félix.

De inwoners van een dorp worden opgestookt tegen een vrouw die 'de heks Salomé' genoemd wordt. Ondertussen worden er veediefstallen gepleegd. Een degelijke film met goede acteerprestaties.

Crisol

1965 | Western

Mexico 1965. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Julio Aldama, Sonia Infante, Fernando Almada en Norma Mora.

Een man ziet zich, na allerlei verwikkelingen, genoodzaakt het op te nemen tegen een bandiet en zo een dorp van de terreur te bevrijden. Een aardige film, met een vlot tempo en goede dialogen.

Los hijos del condenado

1964 | Western

Mexico 1964. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Fernando Casanova, Fernando Almada en Lilia Prado.

Als twee broers naar hun dorp terugkeren, horen ze dat hun vader van fraude beschuldigd is omdat hij probeerde de boeren te beschermen tegen de uitbuiting waaronder ze leden. De film bestaat uit drie episoden: Los hijos del condenado, Atrapados en La propuesta. Werd gevolgd door LOS DOS CUATREROS. De regisseur zei ooit zelf: 'Beide films zijn verschrikkelijk'. Hij overdreef niet.

Los dos cuatreros

1964 | Western

Mexico 1964. Western van Alberto Mariscal. Met o.a. Fernando Casanova, Dacia González, Fernando Almada en Lilia Prado.

Het vervolg op LOS HIJOS DEL CONDENADO van dezelfde regisseur. De twee helden bevrijden hun vader uit de cel, bevechten een roversbende en worden ook nog verliefd. Even erg als de voorganger.

Nido de águilas

1963 | Drama

Mexico 1963. Drama van Vicente Oraná. Met o.a. Fernando Almada, José Elías Moreno, Jaime Fernández en Dacia González.

Tijdens de Mexicaanse Revolutie wordt een boerderij door struikrovers aangevallen, waarbij de eigenaars gedood worden. Hun vier kinderen vluchten het hoogland in en zien zich genoodzaakt een roversbestaan te leiden. Dit op alle gebieden povere melodrama tracht aan de situering het air van een superproduktie te ontlenen, wat het resultaat nog slechter maakt.