Hjalti Rögnvaldsson

Acteur

Hjalti Rögnvaldsson is acteur.
Er zijn 3 films gevonden.

Köld slóð

2006 | Thriller, Mysterie

IJsland 2006. Thriller van Björn Br. Björnsson. Met o.a. Thröstur Leó Gunnarsson, Elva Ósk Ólafsdóttir en Hjalti Rögnvaldsson.

Journalist Baldur onderzoekt de dood van zijn biologische vader. Hij wordt bewaker op de waterkrachtcentrale waar zijn vader verongelukt is. De politie behandelt de dood van Baldurs vader als een bedrijfsongeval, maar Baldur vermoedt dat hij vermoord is.

Nói Albínói

2003 | Drama, Komedie

IJsland/Duitsland/Verenigd Koninkrijk/Denemarken 2003. Drama van Dagur Kári. Met o.a. Tómas Lemarquis, Thröstur Leó Gunnarsson, Elín Hansdóttir en Hjalti Rögnvaldsson.

Meermaals bekroond regiedebuut van de jonge IJslandse regisseur Dagur Kári. De 17-jarige Nói woont in een gat in IJsland, dat 's winters van de rest van de wereld is afgesloten. Hij verveelt zich dood. Naar school gaat hij maar zelden. Op zijn viewmaster kijkt hij telkens naar een plaatje van palmbomen. Daar wil hij met zijn grote liefde, het meisje van het benzinestation, naartoe. De gortdroge humor en melancholie in Nói Albinói doen denken aan honderden andere films, maar Kári's tragikomedie is volstrekt origineel.

Skyjahöllin

1994 | Familiefilm

Duitsland/Denemarken/IJsland 1994. Familiefilm van Thorsteinn Jónsson en Thorsteinn Jónsson. Met o.a. Kári Gunnarsson, Gudrún Gisladóttir, Hjalti Rögnvaldsson, Ólafia Hrön Jónsdóttir en Sigurdur Sigurjónsson.

Emil (Gunarsson) is acht. Hij woont in de IJslandse hoofdstad Reykjavik. Zijn vader (R[KA3]ognvaldsson) en moeder (Gisladóttir) hebben beiden een baantje en weinig tijd voor Emil. Soms mijmert Emil over vroeger, toen het nog anders was. Zijn grootvader woont buiten de stad, in de bergen.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Hjalti Rögnvaldsson op televisie komt.

Reageer