Gerald Sanford

Auteur

Gerald Sanford is auteur.
Er zijn 2 films gevonden.

Star Trek Deep Space Nine (4): A man alone

1992 | Sciencefiction

Verenigde Staten 1992. Sciencefiction van Paul Lynch. Met o.a. Avery Brooks, Nana Visitor, Rene Auberjonois, Terry Farrell en Armin Shimerman.

Odo (Auberjonois) ziet in de bar van Quark (Shimerman) de oude bekende, Ibu Dahn (Albert), die hij tien jaar geleden gearresteerd heeft. Odo probeert hem tegen alle regels van het station te verwijderen. Even later is de misdadiger vermoord, en alleen Odo kan het gedaan hebben. Slechts door de hardnekkigheid van Odo`s enige vriendin, major Kira (Visitor), en de intelligentie van Dr. Bashir (El Fadil) lukt het om aan te tonen dat Ibu Dahn een kloon van zichzelf vermoord heeft om zich op Odo te wreken. Keiko O`Brien (Rosalind Chao) probeert haar leven op Deep Space Nine een nuttige wending te geven door een school te beginnen, en Bashir kan het maar niet laten om te proberen Dax (Farrell) te versieren. Deze vierde aflevering zit gedegen in elkaar. Weliswaar is er niet veel actie, maar een goede dosis suspence maakt dat het tot het einde toe onvoorspelbaar blijft. Het camerawerk is van Joe Chess. Het scenario werd geschreven door Michael Piller naar het boek van Gerald Sanford en Michael Piller.

Single Room Furnished

1968 | Drama

Verenigde Staten 1968. Drama van Matt Cimber. Met o.a. Jayne Mansfield, Dorothy Keller, Fabian Dean, Walter Gregg en Martin Horsey.

Een zielige vrouw, twee keer zwanger gemaakt en drie keer verlaten, besluit prostituƩe te worden. Mansfields laatste film, uitgebracht na haar dood, opent met een eerbetoon aan Walter Winchell. Het niveau keldert zodra zij probeert werkelijk acteertalent te demonstreren.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Gerald Sanford op televisie komt.

Reageer