Aleksandr Simonov

Cameraman

Aleksandr Simonov is cameraman.
Er zijn 4 films gevonden.

Paradise

2016 | Drama, Oorlogsfilm

Rusland/Duitsland 2016. Drama van Andrey Konchalovskiy. Met o.a. Peter Kurth, Yuliya Vysotskaya, Viktor Sukhorukov en Philippe Duquesne.

Oorlogsdrama over drie individuen in Frankrijk tijdens de Tweede Wereldoorlog: Russisch emigrant en lid van het Franse verzet Olga, de Franse politiecommandant Jules en SS-officier Helmut. Gedramatische scènes worden afgewisseld met interviews.

The Postman's White Nights

2014 | Drama

Rusland 2014. Drama van Andrey Konchalovskiy. Met o.a. Aleksey Tryapitsyn, Irina Ermolova en Timur Bondarenko.

De 78-jarige Rus Konchalovskiy, ooit verantwoordelijk voor Hollywoodfilms als Runaway Train en Tango & Cash, maakte in eigen land een ingetogen, liefdevol drama met magisch-realistische ondertoon, over een gemeenschap aan het Kenozero-meer. Hoofdpersoon Lyokha bezorgt iedere dag met zijn bootje de post en maakt zo kort deel uit van alle verschillende levens in het gebied. Deze schets van het landelijke bestaan in de schaduw van het moderne leven verveelt geen moment, vooral dankzij het prima spel van de charmante hoofdrolspeler en de soms adembenemende beelden, maar de film blijft als geheel wel erg bescheiden.

Morphia

2008 | Drama

Rusland 2008. Drama van Alexei Balabanov. Met o.a. Leonid Bichevin, Ingeborga Dapkunaite, Andrey Panin en Sergey Garmash.

Jonge dokter raakt verslaafd aan drugs terwijl om hem heen de Russische Revolutie plaatsvindt. Van Russische grootmeester Balabanov.

Cargo 200

2007 | Drama, Thriller

Rusland 2007. Drama van Alexei Balabanov. Met o.a. Agniya Kuznetsova, Aleksei Poluyan, Leonid Gromov, Aleksey Serebryakov en Leonid Bichevin.

Zwarte komedie van Alexei Balabanov over dolgedraaide politie-inspecteur in lelijk Russische stadje.

op televisie
0 uitzendingen

Maak een abonnement aan als u op tijd gewaarschuwd wilt worden wanneer Aleksandr Simonov op televisie komt.

Reageer